Carola, sjunga högt & powerwalka..

..I don´t know what this is but you got me good, just like I knew you would… 
I don´t know what you do but you do it well, I´m under your spell… 
You got me begging you for mercy… why won´t you release me…
You get me begging you for me-e-ercy – why won´t you release me…
I`m begging you for mercy….I´m begging you for mercy…

Detta är min favo-låt för tillfället!! Den är asbra!!
Var ute på PW 47 minuter och sjöng högt utan att tänka på hur jag låter (oops…) jag gick där och flåsade ”rel-e-e-e-ase me…” Jag kan tänka mig att det inte var särskilt bra.. 
Faktiskt var sjungandet oxå en av mina drömmar… 
När Carola slog igenom 1983 var jag 13 år och mitt liv fick en helt annan innebörd: Carola var MIN IDOL – JAG DYRKADE henne och hade varenda bild som någonsin tagits på henne och publicerats!

Det var egentligen inte klokt.. jag köade i timmar för att få signerade ex av hennes LP:s och för några år sedan, när hon kom ut med ”Guld, platina och passion” köade jag oxå på CemterSyd i Löddeköpinge – jag och alla tonåringar.. 🙂 Men jag fick en signerad CD! 🙂 
Och när jag stog framme hos henne tar hon mig i handen och frågar om vi setts förut? Jag minns inte vad jag svarade! Hon kan ju omöjligt minnas mig från alla de gångerna jag sett henne? 

Som den gången hon hade sin första turné – sommaren 83.
Jag var 13 som sagt, Carola skulle uppträda i Pildammsparken och min mamma sa att jag inte fick gå.
JAG SKULLE VISST GÅ! 
Så jag stal pengar från mina föräldrar, köpte biljett och gick på konserten. Till mina föräldrar minns jag inte var jag sa att jag skulle vara, antagligen sa jag att jag skulle till min barndomsvän Viktor, som f ö är på väg hit vilken sekund som helst!!
Hursom, jag kom undan med min min lögn och stöld… tills SVT visade Carolas konsert från Pildammarna.. Man ser klart och tydligt att jag står och hoppar, diggar och sjunger högt framme vid stängslet, samt att Carola tar min hand (!!!!tvättade mig inte på flera dagar!!) och ni skulle sett mina föräldrars min när dom såg mig på Tv…
Jag hade lite explaining to do efteråt, kan man säga… 

Nu kom precis Viktor, gotta go!!

11 Responses to Carola, sjunga högt & powerwalka..

 • Anna says:

  Haha! Lägg av, du var där? Då hade jag dig på video i mååånga år..! Tror fan att den kasetten är kvar nånstans fortfarande.. 1983 var jag 5 år gammal och jag avgudade Carola då och lååång tid framöver. Mamma och pappa spelade in ALLT som var på TV med henne och än idag kan jag fanemej allt utantill. Så.. Hur såg du ut och vad hade du på dig på konserten i Malmö? Stod du bland fansen längst fram som jag var sååå avundsjuk på, kan jag nästan lova att jag vet idag vem du var då. :O)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag stig längst fram till vänster om scenen. En tjej med mörkt kort hår, som Carola tar i handen!!! Min lycka visste inga gränser!!

 • Eva-Marie says:

  Missade detta inlägg i somras – sån tur att du tog det i repris så att säga. Här har du ett CAROLA-fans till, men jag träffade henne inte förrän nu på 2000-talet – en gång i Malmö och två ggr i Kristianstad! Hon är bäst i Sverige på att sjunga (inte allt hon gör däremot). KRAM

 • ALEXANDRA says:
  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   A re Alex.. gamoto, vriskese stin Ellada kai den se exo edo konta na kanoume återuppleva ta palia… 🙂
   Tha ta poume to kalokeri..

   FILIA!!!

 • Jenny says:

  Jag minns när Carola kom till Örebro och signerade skivor. Jag var lyrisk. liten var jag, men jag minns det fortfarande.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag veeet!! Jag blir fortfarande lyrisk vid bara tanken på alla gånger jag sett henne!! 🙂

 • Cornelia says:

  Underbart att läsa detta inlägg Bella.
  Nu är jag på benen igen och vill snart ses.
  Kram kram

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Vad kul att du är på benen – när kan du ses? Jag har det nog relativt okej på lunchsidan 🙂

   Och ja, jag äääälskar Carola!

 • Emma says:

  Kul att sjunga men jag kan inte heller 😛
  Carola är bra!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag sjunger alltid med – sedan att inte alla uppskattar det alltid, det är en annan femma 🙂

Arkiv