Smärta & världens bästa granne!

Begav mig ut på PW på kvällen. När jag hade gått i 5 minuter kände jag en intensiv smärta på framsidan av mina vader (vad heter det egentligen??). 
Det gjorde verkligen skitont och jag var på väg att vända hemåt flera gånger – MEN jag gjorde inte det! Jag var ute en hel timme trots smärtan! Och jag led verkligen och haltade mig igenom 55 minuter av den hemska timmen som aldrig verkade ta slut… 
Det gjorde fruktansvärt ont och jag var på väg att bryta ihop flera gånger.. Okej, jag kanske överdriver lite…men det gjorde faktiskt ont som fan med mina mått mätt! 🙂
Kanske berodde det på överansträngning från gårdagens PW då jag var ute med min granne Kitty?? Hon höll ett jäkla tempo, kan jag säga.. jag hängde INTE med!!
På tal om Kitty: hon är världens bästa granne som är så snäll och som ställer upp med allt från cykel (punka på min) till glass med chokladsås när jag får ett desperat behov av att hetsäta och inte orkar gå till affären… ni ser, jag försöker verkligen se till att det inte finns något rött i detta huset.. 

Snart är det Grey´s! 🙂

POK

Comments are closed.

Arkiv