En extremt stolt & blåögd Bella (dock fortfarande brunett)

Idag fick jag mina blå linser! Ser här ser jag ut nu, beroende på ljuset. Coolt va!

Jag har haft färgade linser förut. 
För ca 15 år sedan (då utan att ha synfel), fick jag för mig att jag ville ha gröna ögon. På den tiden (som om jag talar om stenåldern!), var inte linsen lika utvecklad som den är idag – mina linser då var supergula (idag är dom klarblå), det var dom tvungna att vara om jag skulle uppnå någon effekt eftersom mina egna ögon var så mörka.
Jag jobbade på discotek Kronprinsen då och i det ljuset såg mina ögon ut som om jag var en katt – vissa människor ryggade tillbaka när dom såg mig 🙂
Men shit vad jobbigt det var att få dom på och av!!! Det hade jag glömt.. Men min alltid lika proffsiga & trevliga optiker visade mycket stort prov på tålamod, hahahha!

Men det är såklart inte pga linserna som jag håller på att spricka av stolthet – det är pga mina fantastiska barn! (vad annars?? :-))
Idag var vi på utvecklingssamtal: mina tjejer uppnår alla målen mycket väl i samtliga ämnen! 
Dom har även gjort Diagnostiska prov i Ma, Eng och Sv – utlåtandet där (för båda) var: 
I matte: förstår och kan räknesätten, tabeller, diagram, förstår grundläggande taluppfattning, kan uppskatta och jämföra, mm (detta har dom INTE fått från mig..)
I svenska: mycket bra läsförståelse, kan producera texter, har en mycket bra skrivteknisk förmåga och är bra på att formulera sig, läser bra och har bra ordförråd (detta har dom definitivt ärvt från mig!)
I engelska:
mycket bra ordförståelse, läser och talar bra samt skriver och stavar förvånansvärt bra, mm, mm… (detta har dom oxå definitivt ärvt från mig 🙂

JAPP, jag är så förbannat stolt!!! 
Jag är så oerhört stolt för att mina döttrar talar fyra språk (vid 12 års ålder!), för att dom är så duktiga i skolan men framförallt för att dom är BRA barn – även om dom haft sina stör-perioder så har dom en grundförståelse för vad som är rätt och fel. 

Jag kan go on hur mycket som helst när det gillar mina barn varför jag ska avsluta med följande: 
Min svägerska Anna frågade barnen för något år sedan:

”Tjejer, vad är det viktigaste er mamma har lärt er?”
Jag *något nervös*… undrar vad ska dom säga…???

”Vår mamma har lärt oss att det viktigaste i livet är att man ska vara en bra människa”

Så jag måste ha gjort något rätt! 🙂

PUSS FOR NOW!

2 Responses to En extremt stolt & blåögd Bella (dock fortfarande brunett)

Arkiv