Vilket fiasko!

Ja, vad ska man säga? 
Perellis placering är ett fiasko. Låten är svinbra, hon var snygg som fan (ja, det var hon!!) och hon gjorde ett skitbra framträdande – hur fan kunde hon komma bland dom sista? Jo, för att vi inte har 150 grannländer som röstar på oss! Och till och med dom få vi har, svek oss ikväll… 🙁 

Nu säger inte jag att Rysslands bidrag var dåligt – absolut inte. Men Hero var bättre! Armenien var oxå bättre!
Mina favoriter var, förutom Sverige (utan inbördes ordning), Armenien, Finland, Ukraina och Grekland (även om jag tycker att delar av Kalomiras dansnummer var i lite löjligaste laget). 
Roligast var Björn Gustafsson – han är såååå söööööt!! 🙂

Anyway. Vi var hemma hos Maria & S (nöjd? *ler*), enligt tradiotionen är vi alltid hemma hos dom och äter tacos när det  är Eurovision – som vanligt var det mycket mat och mycket trevligt! Denna gången tävlade vi inte i vem som kunde äta flest tacos (gissa vem som vann den tävlingen förra året?? Rätt gissat! :-).
Stefan sa tom att jag är perfekt!! 🙂 Ingen idé att han försöker förneka: alla hörde det! 🙂 Jag & Stefan brukar inte vara jättesnälla mot varandra, eller rättare sagt, det är Stefan som inte alltid är så snäll.. men innerst inne tycker vi om varandra – eller hur?? 🙂

Men bäst av allt idag: mina stoltheter var med mig fastän det är pappas vecka!!! 🙂 ”Det är ju ”tradition” att vi går hem till Maria & S, sjävklart kommer vi”,  sa mina älsklingar. Åhhhh så glad jag blev!
Och imorgon är det Mors Dag och då ska vi ha en mysig dag tillsammans!

Läggdags, ser fram emot att vakna med mina tjejer imorgon!
Sleep tight!

(och om Charlotte Perelli mot all förmodan skulle läsa min blogg (ELLER HUR!!!??), så vill jag säga: DU VAR SUPERPROFFSIG – SKIT I ALL SNACK OM DIG!)

2 Responses to Vilket fiasko!

Arkiv