Jag vet, jag är en vekling…

Cellulitbehandlingen kan bara sammanfattas med två ord: fruktansvärd smärta!!!
Fyyy faaan vad ont det gjorde!! 
& vilken kraft den här lilla kvinnan hade – shit!! – och hon har nyligen blivit förlöst med kejsarsnitt! Jag kunde inte ens hosta efter mitt kejsarsnitt, än mindre gå upprätt de 3 första månaderna, och den här kvinnan knådar och masserar med en sådan styrka – hur är det möjligt??! 
Och jag måste erkänna att jag är grymt imponerad över er, mina väninnor, som har gått, och går fortfarande!! på behandlingen – HUR_STÅR_NI_UT?????? 
När hon trycker och knådar så att det känns som om låren ska brinna upp??? Eller när hon kör med den där sugproppen upp & ner på låren som en tok??? Åhhh, jag får rysningar (av obehag!!) i hela kroppen!!!

Hursomhelst. 
Jag sitter här med mina ömmande lår och rumpa och bara tanken på att hon ska röra vid mig och utsätta mig för samma behandling imorgon (och 9 dagar framåt!) gör mig gråtfärdig.. Känner mig verkligen jättemesig och ynklig, men jag klarar inte av det. 
Jag har bestämt mig för att inte fortsätta.

Jag går hellre omkring med mina celluliter och gör som min kopmis Annica råder i sin kommentar till mig: motion, sund mat och vad var det tredje nu igen??? Just det, nu kom jag på det! *ler* 
Fast det tredje ska man helst ha en man för att göra, och om det har undgått någon så kan jag berätta att det inte finns någon levande man i mitt liv.. (och skulle det finnas så ska han banne mig älska mina celliluter oxå!!)

& så var jag hos min syster och åt linssoppa efter jobbet och sedan var jag på powerwalk en timme själv!

Godnatt mina vänner – nu ska jag försöka sova och göra allt i min makt för att förtränga smärtan i mina stackars lår och rumpa…

2 Responses to Jag vet, jag är en vekling…

  • Olga says:

    Din mes!! Lite smärta måste man tåla… du är inte tillräckligt motiverad…. Har inte din mamma lärt dig att ”vill man vara fin så får man lida pin” ! Så gå du med dina celluliter medan dina kompisar har släta fina lår.. 🙂

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Min mammam har lärt mig att jag ska vara älskad för den jag är, dvs min extremt vackra insida!!! So what om jag har några gropar här och där?? MEN::: Du får absolut inte ligga i närheten av mig på stranden i Grekland i sommar!!! 🙂

Arkiv