Svindlande höjder & röd mat

Åt affärslunch i Turning Torso idag på 53e våningen – vilken fantastiskt utsikt! Vilken fantastiskt byggnad! Och vilken fantastisk mängd kolhydrater jag fick i mig idag.. shit alltså.. 

Jag blir utsatt för frestelser varenda dag och jag måste faktiskt klappa mig på axeln för att jag har kunnat hålla undan i 2 veckor! PERSONLIGT REKORD!!!! 
Har antagligen aldrig hänt förut. 

Inte en endaste röd sak (rött =godis, choklad, glass, chips, dvs allt som är ”farligt!”) har passerat mina läppar. 
& då hade ändå mina tjejer köpt massor av mitt favo-godis när vi var på bio i onsdes! 
Mat är inte lika med rött, vill jag understryka. 
(jo, det är det.. korv, hamburgare & pizzor är ju rött som fan!!) 

I alla fall.
Lunchen idag. Jag brukar skippa potatis, bröd ris & sånt men idag hade jag inte så mycket att välja på.. det serverades mackor och tunnbrödsrullar med diverse pålägg & fyllningar som var såååå goda… Jag har inte ätit bröd (varken vitt eller mörkt) in ages och troligtvis kommer vågen att straffa mig rätt så hårt. 
Bara för det tänker jag inte väga mig igen förrän på torsdag eller fredag nästa vecka! Men jag ska powerwalka som fan! 🙂

Ikväll ska mina stoltheter gå på disco.. egentligen vill jag inte att dom ska gå, men ”alla andra” ska ju dit och jag vill inte inte vara den taskiga mamman som inte låter sina barn gå på disco när aaaaallllaaaa andra får!

Jag personligen var inte alls road av varken discotek, killar, smink eller att springa ute. Inte heller lockades jag av alkohol. 
Det fanns fullt tillgängligt om vi ville ha det. Men jag tyckte det var skitäckligt. Och om jag av någon anledning ville dricka så fick jag det, men då fick jag inte lämna huset. 

Jag lekte med dockor tills jag var 14 (det är sant!) och det enda som intresserade mig var min ridning, handboll, fotboll och tennisträningarna

Jag har nog utövat alla sporter som finns. 
Jag har spelat utöver det jag redan nämt även basket, volleyboll, innebandy och så har jag oxå dansat balett från 8 års ålder tills jag var 12. 
Dom två sista balett-åren gick jag enbart för min mammas skull, som blev förkrossad när jag slutade.. 

Dock återupptog jag dansen när jag var 14-15, inte för mammas skull utan för att bröderna Ingrosso (Pernilla Wahlgrens dansare, remember??) höll lektioner på Rhodins – jag var, liksom de flesta tonåringarna då, tokkär i Emilio Ingrosso!!! (fast han verkar ju inte vara klok i huvudet om man ska tro skvallertidningarna?). 
Anyway, det enda som jag fortfarande håller på med är handboll. Träning på söndag! 🙂

Nu ska jag iväg och köpa pizzor till mina tjejer och deras kompis, så att dom får något i sig innan discot. 
Fast just nu kam man tro att discot pågår på min ovanvåning. 
Musiken dånar och tjejerna provar det ena plagget efter det andra.. och jag sitter här och försöker stå ut.. vill verkligen inte be dom sänka, för då är jag väl pinsam igen.. 
Alltså, dom är verkligen inte alls som jag när jag var 12.. 

Pizzor, ja.. ytterligare en prövning.. jag kan inte minnas sist jag åt pizza.. gud, som jag älskar pizza!!
Vad jag ska göra när dom äter?? POWERWALKA!! 🙂

Bye for now!

4 Responses to Svindlande höjder & röd mat

 • Almond says:

  …näeeee, men en annan stor man (Gud eller Jesus var det visst ;o)sa…”Sök och I skolen finna”!!!
  P.S Om jag råkar snubbla över någon potentiell kandidat ska jag givetvis OMGÅENDE kedja fast denne åt dig för diverse kyssövningar…
  //Almond

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Men den som söker febrilt, finner oftast INTE! Det är därför jag inte söker… Väntar spänt på din fastkedjade kandidat!!
   Puss min vän!

 • Almond says:

  *garv* Jag har haft en väldigt underhållande halvtimma, tack Bella ;o) Väljer att ”kommentera” med hjälp av några kända citat…Mae West sa en gång i tiden att ”Man måste kyssa en himla massa grodor innan man hittar en prins”…så GET STARTED!!!Ytterligare tänkvärt, såhär på fredagkvällen. En VÄLDIGT klok liten man (Ganhi) sa: Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon…
  Keep the faith, lotalove//Almond

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Sa Mae West oxå VAR jag ska hitta dom här grodorna???? För jag tycks inte hitta en enda!!
   TACK MIN VÄN!!
   PUSS!!

Arkiv