Good vs not so good fortsätter

Alltså, den här lowlifen igen. Hon som är skyldig oss 20.000kr. Hon gjorde misstaget att öppna sin Instagram varpå jag direkt svarade och kommenterade så att hennes ca 7000 följare (som sjunker stadigt) skulle förstå vad som hänt.

Hur länge tror ni mina kommentarer låg kvar? Jag vet inte exakt men jag tippar på ca 5-7 minuter och sedan stängde hon ner sin insta igen. Och blockade mig. Fegis. Jag får ändå veta vad hon skriver där.. flera har avföljt henne, nu när dom fått veta vad hon går för. Och surprise, surprise, tror ni inte det fanns fler som hon lurat? Jodå… ytterligare några till dök upp. Herregud.

Jag skickar även med nedan mail som hon har skickat till oss (inkl hennes mailadress).

Nu har hon själv kommenterat mitt förra inlägg, se nedan, och hon tror att jag inte märker det. Såhär lyder hennes kommentar, och mina svar:

Jag har sagt det innan, det måste vara något allvarligt fel på henne. Det kan inte finnas någon annan rimlig förklaring till hennes beteende och agerande. När helt oinsatta följare skriver ”styyyyrkekraaaamar” svarar hon typ ”taaaack 😭”, som om hon lider något fruktansvärt av den hemska människan som ”hotar och trakasserar” henne. Man tar sig för pannan. Hon har fan ingen skam i kroppen. Jag hade skämts ihjäl. Det hade alla andra vettiga människor oxå gjort. Men inte hon! Hon tror på allvar att hon är offret här. Är det inte som man häpnar?! Hon ”vet att hon inte gjort fel” och hon ”blir tagen på allvar”. Ingen vettig människa tar henne på allvar. Ingen. Hon är ett skämt och en bluff. Inget annat. Hon kanske kan lura ungdomar och studenter men knappast mig.

Jag undrar oxå om hon inte är rädd för att åka på stryk? Det hade iallafall jag varit om jag hade lurat en massa människor. En vacker dag kommer hon säkert få på käften, sådana som henne kommer inte undan hur länge som helst. För ordningens skull: nej, jag kommer inte slå henne på käften, sånt håller inte jag på med. Men det finns dom som gör (nej, ingen som jag känner). Som tillslut tröttnar på henne och hennes bullshit. Som sagt, jag kommer inte göra det. Men när/om det händer kommer jag förmodligen inte tycka synd om henne. Don’t do the crime if you can’t do the time, är det inte så man säger? Dags att hon får lära sig, kanske genom the hard way för att hon ska förstå allvaret.

Jag lär iallafall inte sluta lova (inte hota) eller påminna (inte trakassera) henne om att jag vill ha mina/våra pengar tillbaka. Det vet hon om, för det skrev jag i ett mail till henne senast idag. Jag har tid och råd. Det har däremot inte hon. Undra om hon är för korkad för att förstå det? Inte mitt problem isåfall. Jag har sagt det till henne flera gånger: ju längre tid det dröjer för henne att betala tillbaka, desto större skada och värre situation försätter hon sig i. As simple as that.

Good vs not so good

Hej alla mina ca 20-30tusen läsare!
Den här lowlifen som jag skrivit om tidigare, här och här, alltså den som lurat min dotter och delvis mig på 20.000kr, det måste vara något allvarligt fel på henne. På riktigt.
Jag vet inte hur hon i sin hjärna ens kan rättfärdiga att hon har rätt (!). Det övergår på riktigt mitt förstånd. ”Det som är positivt är att jag vet att jag inte gjort något fel” – herregud. Man tar sig för pannan. Och att hon blivit ”tagen på allvar”. Jesus. Ingen normal människa tar väl henne på allvar!

Hon har lovat att betala tillbaka våra pengar. Jag har det på mail. Framförallt finns det ett avtal som tydligt stipulerar att om ”bolaget inte blir av så ska parterna få tillbaka investerat kapital”. Det blir inte tydligare. Bolaget mellan min dotter och henne blev inte av men min dotter får inte sina pengar tillbaka. Hur hon kan få det till att ha rätt… det övergår mitt förstånd som sagt.
Istället ser det ut såhär på hennes Instagram:


Polisen fortsätter förtydliga”.. alltså, jag blir så trött.. snälla, säg inte att någon går på den här smörjan?
Jag har tagit reda på vem Marco är och kontaktat honom. Han är jurist. Bra, då vet han förhoppningsvis skillnaden på rätt och fel. Och hon kan absolut behöva all hjälp hon kan få (jag har strukit över hans instagram-id/namn, är inte helt säker på att han är okej med att hon berättat vem han är).
Fast även om man drar henne inför rätta, så är det inte säkert att vi får våra pengar tillbaka. Jag har naturligtvis undersökt saken. Hon äger ju ingenting. Och vi är nummer 13 i kön hos Kronofogden. Det är alltså några före oss som vill ha sina pengar tillbaka.
I mitt stilla sinne undrar jag hur många till hon har lurat men som inte orkat anmäla henne..? Jag gissar på ganska många till. De flesta som jag pratar med verkar känna till henne och flera stycken har en story om hur hon lurat någon som dom känner.

Hon har tidigare öppet skrivit att åklagaren öppnat ett fall mot mig. Men idag skrev hon såhär:

(jag har kontaktat några av hennes följare och förklarat vad hon gjort. Flera har återkommit och har nu en helt annan bild av henne).

.. och notera nedan text: ”Anledningen också varför polisen inte kontaktat henne än är att för att jag samlat fortfarande all bevisning….”
Inte kontaktat mig än?? Men vänta, häromveckan hade polisen ju öppnat åtal! Då måste väl polisen för fan ha kontaktat mig! Ni förstår att jag inte kan hålla mig för skratt va.
Och förstår ni vad jag har att göra med? En genomblåst person.
Jag som redan har gett henne tipset att åtminstone hålla koll på sina lögner.. det tog hon inte till sig uppenbarligen.


Herregud. Alltså herregud.
Snälla säg inte att någon tror på detta skitet.
Hon utelämnar ganska så väsentliga detaljer i sammanhanget. Fast det förvånar mig inte. Hon är bara en liten fegis och lögnare som går runt och lurar och snyltar på andra.
Och den som har förmågan att TÄNKA kan lätt ta hål på hennes historier. Man behöver bara ställa ganska enkla frågor. Mytomaner minns ofta inte sina lögner. Hon verkar inte vara något undantag.

Jag har sagt att hon får berätta vem jag är. Men att hon då ska ha så pass mycket ryggrad att hon släpper in mig på sin Instagram så att jag kan bemöta henne. Hon vill ju vara transparent (!). Vågar hon det tror ni? Nej, såklart hon inte gör.
I dagens instagraminlägg publicerade hon först mitt namn, men sedan tog hon tydligen bort det fick jag veta. Jag undrar varför. Hon har ju min tillåtelse att berätta vem jag är. Jävla människa. Fy fan.

For the record: jag vet precis vad förtal kontra sant eller falskt handlar om. Vad den här lowlifen inte förstår är att jag inte bryr mig om det.
Vi som är goda, vi som gör hederliga affärer, vi som inte lurar och bedrar andra på pengar, vi som gör rätt för oss, alla vi måste prata jävligt högt om sådana som henne. Vi måste sätta stopp för deras framfart och snylteri. Och det kan vi inte göra genom att vara tysta.

Så jag uppmanar alla som blivit lurade att anmäla henne. Till slut måste ju polisen ta upp en anmälan.
(och hon är för övrig själv ganska bra på att trampa i klaveret. Hon har redan bråkat och gjort sig ovän med ganska många i Malmö..).

.. under tiden försöker jag tvinga henne till en anställning. Hon ska tvingas göra rätt för sig.

Och den som vill veta hennes namn kan bara skicka ett meddelande till mig. Man kan även i samma veva få alla avtal och mailkonversationer om man vill.
Hon ska inte tro att hon längre kan härja fritt.

Vänner

Denna helgen har gått i tjejmiddagarnas tecken. På fredagen var jag hos Nanna


Den bästa bilden från tjejmiddagen hos Nanna var ändå den här:

Peter, Patricias man är grym på att skapa roliga bilder – grym!

…och på lördagen firade vi Ingrid som fyllt 50.

Jag åt plankstek, det har jag inte ätit på hundra år.

Jag älskar mina väninnor. Jag har flera olika ”tjejgäng” som jag ingår i och med Ingrid-gänget går vi nästan 30 år tillbaka. Vi träffas inte lika ofta som vi skulle vilja, men när vi väl ses så är det alltid väldigt hjärtligt och kul.

Naturligtvis har jag hunnit med ett par löprundor. Visst hade ni blivit förvånade annars, haha.

Ingen helg utan löpning. Ingen vardag heller för den delen.
Och efter söndagens löpning tog jag ett ordentligt terapi-varv även i trädgården.

Tata alla fina människor, hoppas ni har det underbart, vare sig ni jobbar eller inte <3

Idiotin har inga gränser

Alltså.. angående den här personen som lurat min dotter på 20.000, som jag skrev om häromdagen, det här inlägget gjorde hon på sin Instagram häromdagen.

Hon glömde visst nämna några rätt så väsentliga detaljer: Jag sprider inga FALSKA rykten. Allt jag säger är sant – och allt kan styrkas med avtal och mail.
Det är hur sant som helst att hon är skyldig oss 20.000.
Det är hur sant som helst att hon (blandannat) sagt att pengarna är låsta på Folksam (nej, naturligtvis tror vi inte på det), och det är hur jävla sant som helst att hon sagt att vi ska få våra pengar tillbaka, ena dagen behövde hon tio dagar på sig, och nästa lovade hon att vi ska få våra pengar senast den 1a juli.
Well, det är den 4e juli och har vi våra pengar? Nej. Vilken överraskning va. Vi som tillochmed fick ”flippa, hota och kalla henne vad vi ville” efter den 1a juli om vi inte hade fått våra pengar – hennes egna ord, se nedan.

Det är sant att jag tog henne på Ribban när jag såg henne – tog; alltså pratade med henne. Jag gav mig inte på henne, som hon vill få det att låta. Och det kommer jag fortsätta att göra, nämligen peka ut henne som den tjuven och manipulativa lögnaren hon är.
Hotat med kriminella?? Eee… nä, inte riktigt. Och även om jag hade gjort det, är det någon normalbegåvad person som tror att jag skulle skriva det till henne??? Inte riktigt, va.
Däremot vet hon att folk erbjudit oss sin ”hjälp” – något jag dock starkt tillbakavisat. Sånt håller inte vi på med.
Det är sant att jag kontaktat hennes pappa. Jag skulle vilja veta om mina barn blåste folk på pengar och var prickade hos kronofogden (hennes skuld är nu uppe i 113.000kr, den var på 111.000 för ett par månader sedan). Men pappan var inte intresserad, han brydde sig inte sa han, och det respekterade jag.
 
Och ”idag fick hon beskedet att en åklagare tar upp fallet” som hon skrev i sitt Instagraminlägg. Alltså ärligt talat. Det börjar bli svårt att hålla sig för skratt.
Är det någon som har fyllt 7 år och som ens tror på detta???? Jösses! Jag hoppas verkligen inte det. Jag lovar och svär på att ingen åklagare har kontaktat mig! Det är ren bullshit.

Hon är en jävla bluff som utger sig för att stå på de svagas sida, hon pratar om viktiga ämnen som HBTQ, jämställdhet och rättvisa – men i själva verket är hon bara ett litet svin som blåser folk så fort hon får tillfälle! Min dotter är inte den första (tydligen har hon blåst en tonåring oxå när hon sålde t-shirtar ett tag, den unga flickan betalade men fick inte sina grejer). Förstår ni vilken jävla lowlife hon är. Lura unga människor. H E R R E G U D.

Jag blir så jävla förbannad över att folk inte är mer kritiskt tänkande och att istället för att kommentera ”aaa styrkekramar!”, ”Ååå stackars dig!!”, ”Men uuuusch så hemskt att du får stå ut med detta!” – utan istället fråga: ”Varför gör hon detta mot dig? Finns det någon anledning?

 

JA, DET FINNS 20.000 FKN JÄVLA ANLEDNINGAR!

Ovan är så sant om mig. Jag är världens snällaste människa. Tills du bråkar med mig eller i synnerhet mina barn.
Och jag har lovat henne att så länge vi inte får våra pengar tillbaka så kommer jag att göra allt i min makt för att se till att hon inte får uppdrag som hon kan fakturera, utan hon ska tvingas till en anställning så att kronofogden kan mäta ut hennes lön.
Det är mitt löfte till henne.

Jag har banne mig världens bästa jobb

… vet att jag tjatar mig blå om det ibland. Men jag älskar verkligen mitt jobb.
Friheten att jobba varifrån jag vill, oavsett om jag är på kontoret..


… eller sitter hemifrån.

Älskar oxå att jag mitt i allt kan gå ut och springa om jag behöver rensa skallen.
Älskar oxå att ha med mig hemlagad mat till jobbet, nedan lasagne tillagade min dotter. Den var riktigt god!

Framförallt älskar jag när jag får lämna positiva besked till kandidater som blir riktigt glada över att ha fått jobbet – och sen ger dig återkopplingen att hon aldrig varit på en bättre intervju. Jag var den allra bästa intervjun hon någonsin har varit på. Och hon tyckte att jag skulle få veta det.
När jag mailade henne med detaljerna kring signeringen och givetvis tackade så mycket än en gång för hennes mycket fina ord, svarade hon:

Sånt här gör mig verkligen så glad. Men mest glad är jag över att vi har en mycket nöjd kund och en mycket nöjd kandidat. Och det är just det här som mitt jobb går ut på.
Förstår ni nu varför jag älskar mitt jobb? Jag har förmånen att göra folk glada. Jag har förmånen att få träffa så många nya människor. Jag har förmånen att få lära mig så mycket nytt varenda dag. Jag har förmånen att få göra affärer – och få betalt för att göra något som jag älskar så mycket. Det är jag & Zlatan. Dock skiljer sig lönelappen nåååågot.
Shit vad jag är lyckligt lottad.

Tacksam <3

Ruttna människor


Vi har alla sprungit på dom. Jag är inget undantag. Inte mina döttrar heller, min ena dotter hade oturen att nyligen springa på en av de värsta sorterna: den som inte har några som helst problem att blåsa unga studenter på pengar som dom jobbat hårt för att spara och få ihop. ”Vår” ruttna person är själv inte heller så gammal, hon ska bli 27 i år.

Vi vände oss såklart till Kronofogden eftersom det finns ett vattentätt avtal men det visade sig att vi var nummer 13 på listan som ville ha pengar av denna ruttna människan.. nummer 13!
Hon är alltså redan skyldig 12 (tolv!!) olika fordringsägare sammanlagt 113.000kr (det var 111.000 kr för en månad sedan).
Så chansen att vi ska få våra pengar är inte så stor. Men då kommer jag att göra det till mitt mission i livet att se till att hon inte heller har så mycket pengar att röra sig med. Jag börjar med att se till att hon inte får fakturera på de uppdragen hon får. Att hon istället ska få det som lön så att kronofogden kan mäta ut hennes lön.
Att hon hyr ut ett rum svart för 5000kr i sin lägenhet blir nog svårt att bevisa, men det innebär inte att jag inte tänker försöka.

Herregud, 26 år och redan nedsvärtad hos KF. Pinsamt och patetiskt. I synnerhet när hon utger sig för att stå på arbetarklassens sida. Men sådan är hon, hon har inga problem att leva på andras pengar. Talar om stora och viktiga frågor men är i själva verket en jävla bluff.

Hursomhelst, hon har flera gånger lovat att vi ska få våra pengar tillbaka. Det rör sig om 20.000 kronor. Pengar som skulle gå till att bilda ett aktiebolag men som hon använde till annat. Först sa hon att pengarna var låsta på ett privat sparkapital på Folksam, sedan att dom hade ju köpt in saker via bolaget (notera, bolaget finns inte ens). Bullshit. Hon ljuger så fort hon öppnar käften. Jävla vidriga människa.

Senast lovade hon att pengarna skulle komma den 1/7, alltså som igår. Jag sa till min dotter att inte hoppas, jag visste att vi inte skulle få några pengar. Och mycket riktigt, det kom såklart inga pengar. Inte kan man förvänta sig att någon som hon ska göra rätt för sig. Hon är bara en liten manipulativ lögnare som inte har någon skam i kroppen – något jag oxå sa till henne när jag råkade springa på henne vid stranden för en månad sedan. Och jag kommer fortsätta peka ut henne var jag än ser henne, oavsett sammanhang. Folk ska veta. Och folk vet tydligen redan.. hon har, dumt nog, gjort sig ovän med ganska många personer i stan.. Intelligens är inte hennes starkaste gren. Heller.
Hon tigger dessutom pengar på nätet för sin ”psykiska ohälsa”, hon är tydligen bipolär säger hon. Frågan är om hon har diagnostiserat sig själv.
Herregud, finns det ingen gräns för hur lågt den här eländiga personen kan sjunka?
Tydligen inte.

Avslutar med Timbuktus ”Resten av ditt liv”..

.. och vill man veta hennes namn är jag bara ett meddelande eller en kommentar bort.

New York, New York…

… ”The Big Apple”, staden som aldrig sover.
Jag har varit i New York en vecka – wow vilken stad alltså. Vilken stad! Så häftig! Så kaxig, så mäktig! Och människorna, ascoola! Shit alltså.

Vi bodde i en lägenhet i Brooklyn, hos en boxare som oxå tränar för Don SaxbyGleason´s gym.

Precis som på film!
Maria med Don

Träning, ja. Det blev det en hel del, även för undertecknad. Maria körde ibland två pass om dagen, på nedan bild på väg till gymet från Nostrand Avenue, som vår subway-adress var.Jag sprang på gymmet, hemmavid.. (i mina nya inköpta runningshoes – coola va!)..


.. och över Brooklyn Bridge! Inte så lång sträcka dock, knappt totalt 3,5km fram och tillbaka.

Jag trodde det skulle vara längre. Jag sprang iallafall längre än 3,5km.

På nedan bild gick vi över bron.


.. och här brukade vi sitta och äta lunch, till nedan utsikt.


Ovan broar ligger precis bredvid varandra.
Gymet ligger precis vid Manhattan Bridge, nedan bild, och här stod folk och fotograferade sig i tid och otid. Jag var inget undantag, haha.


Även om detta inte var en riktig turistresa så hann vi såklart med en liten runda i Central Park..

… och Ground Zero – jag blev så extremt tagen av platsen. Kan inte riktigt förstå eller förklara varför det berörde mig så djupt. Blev helt överväldigad. Och då har ändå ingen koppling till dådet.

.. och lite annan sightseeing på Manhattan och Times Square..


Den här killen älskade vi, hahaha (även om vi inte alls tror på det han skriver).
.. och vi hann även ta en runda med hop-on/hop-off bus!…och åka färjan (som är gratis) över till Staten Island!
En del shopping blev det oxå. Fast nedan skor ångrar jag att jag inte köpte. Vilket inte mina döttrar tyckte var så synd, haha.

Och så ångrar jag att jag inte köpte ovan prickiga byxdress från Banana Republic.. tänker beställa den från nätet. Värre är det med skorna. Jag minns inte namnet på affären.. jaja, vad är en bal på slottet.

Jag handlade detta iallafall. Plus donuts, men dom blev snabbt uppätna, haha.

En alldeles underbar resa! Så sjukt cool stad. Jag tänker definitivt komma tillbaka!

.. och har du inte varit i NYC – så ÅK! Du lär inte ångra dig 🙂

Min bästis har gift sig!

… älskade Favo-Fredric, som jag har varit vän med i tjugo år (!) och som jag har skrivit om sååå många gånger, alla dessa inlägg kan man se här! (fick själv en härlig trip down memory lane..)
Fredric och Rehannas bröllop var underbart på alla sätt och vis – trots att det ösregnade och åskade under hela dagen och hela vigseln.
Alltså, direkt när jag såg Rehanna började jag gråta. Hon var så vacker <3

Lite annorlunda bordsplacering, kul! Det var bilder på samtliga gäster! Nedan bild på mig (Fredric var egentligen oxå med, fastän han klippte bort sig själv) togs hemma hos honom för typ 8-9 år sedan. Jag minns att jag åkte hem till honom på sushi efter ett konferencier-gig som jag modererat.

Fantastiska Rehanna. Vilken alldeles underbar tjej hon är.


Jag är så tacksam och glad att jag fick vara med på deras dag. Så mycket kärlek, så mycket värme och sååå mycket tårar. Herregud vad jag grät. Ja, alla andra med. Talen var så fina och emotional och kom direkt från hjärtat. När Rehanna höll sitt tal bröt jag nästan ihop totalt. Vilken tjej alltså. Jag är så glad för deras skull.
Önskar mina fina vänner allt gott och evig lycka <3

Det är mycket nu…

… studentfest, examensfest, studentfest igen och igen, AWs, kickoffer, styrelsemöten, extra styrelsemöten och examensceremoni (som jag inte kunde gå på). Puh.
Jag var i Norrköping förra helgen på min bonusdotter Ranias examen. Denna fantastiska tjejen kan nu titulera sig civilekonom. Så smart, så snygg, så omtänksam.


Min soulmates fantastiska dotter tog studenten…

.. jag har självklart sprungit några gånger..

Jag har hållit föreläsning…

.. och så har jag solat i min trädgård som jag älskar <3

(utöver min zebrabikini och zebrahandduk (som jag fick av min älskade kusin Christina, jag fick två likadana!) har jag faktiskt oxå en zebrakopp i handen, haha.

… och som om inte allt detta räckte, så avlutas veckan med bröllop. Min älskade vän Favo-Fredric gifter sig <3

.. och nästa vecka bär det förmodligen av till New York med Maria Lindberg, dock är det inte spikat än, får veta i dagarna om det blir av. Hoppas! 🙂
Det som är spikat däremot är Krakow om två veckor… vad jag ska göra där? Det berättar jag snart.. Men jag är så stolt att jag nästan spricker!!

Tudelooo alla fina människor, visst är livet underbart. NJUUUUT! <3

Ny tand in da house :)

En permanent tand, ett implantat. Som sitter fast på riktigt!
Det är alltså slut på alla provisoriska tänder. Två år tog det – eller ja, egentligen 12 (!) år. Det är 12 år sedan min första tand gick sönder, porslinstanden som jag fick när jag var 24 år gammal. Två år tog det hos Laura, dels för att jag stamcellsbehandlades eftersom jag behövde bygga upp ett nytt ben i tandköttet (så går det när man behandlar sig själv med tandklister i flera år, benet ”försvinner”…) och dels för att jag försvann varje gång jag fick en ny provisorisk tand… jag älskar Laura, men jag hatade att våra träffar gick ut på att jag låg i stolen.. hädanefter ska vi bara äta middagar ihop, haha.
Här är hon, min fantastiska tandläkare Laura Ventimiglia.

Jag har varit på student hos Neno & Jon, här med Nenos underbara systrar <3

Jag har naturligtvis sprungit och till skillnad från alla andra löpturer, kunde jag slänga mig i hängmattan efter dagens runda – det var typ 30 grader! Och 32 igår!
Sverige kan minsann 🙂

.. och så har jag rensat i trädgården och sedan chillat. Jag älskar min trädgård.
Jag älskar att det är sommar. Och jag älskar mitt liv.
Jag är så lyckligt lottad.
Tata alla fina människor, njut av livet <3

Translator

Arkiv