Ytterligare ett sällsynt inlägg :)

.. fast den här gången har det bara gått knappt fyra veckor sedan sist. Inte fyra månader.

Kan börja med att berätta att jag klarade även den här Arbetsrättstentan. Så himla glad för det. Jag var hyfsat säker på att jag hade klarat den från början men sedan var jag inte lika säker..

.. och när jag var på tentagenomgången och fick se facit, så borde jag ha minst 4 poäng till..
Nåväl, jag sket i det, för mig var det viktigt att bli godkänd, vilket jag blev.

Jag har varit i Uppsala hos min Elena och jag har varit i Stirling, Skottland, hos min Micaela.

Och jag ska snart till Uppsala igen. Men även till Skottland snart igen.
Men just nu är jag i Hamburg hos Maria Lindberg i ett par dagar.

I Tyskland måste man ha munskydd överallt, samt vaccinpass. Tex får man inte besöka restauranger, barer, gym, mm om man inte är vaccinerad.
Man får åka kollektivtrafik, men då måste man uppvisa negativt test varje gång man stiger på bussen eller tåget – och dessa tester är inte längre gratis, bara ett test i veckan som man inte behöver betala för. Det är medandra ord tufft för de icke-vaccinerade i Tyskland.
Förmodligen även i Sverige, inom kort.
De enda som inte ska klumpas ihop med foliehattarna är de som läkare avrått, de som av medicinska skäl inte får vaccinera sig – de ska självklart inte begränsas, även om de förmodligen redan är kraftigt begränsade, av egen fri vilja.

.. och hela helgen spenderades hos soulmate Alexia i Lund.

Massor med god mat, långa promenader och fina samtal. Livet <3

Om mindre än en månad är det jul…

Comments are closed.

Arkiv