Även detta inlägg kommer handla om min trädgård och utespa…

… låt mig hållas! Jag fullständigt älskar min trädgård och utespa ju – som nu dessutom invigts på kvällstid oxå. Jag har alltså inte tidigare badat på kvällen. Och nej, jag har inte badat dagtid när det varit typ 28 grader varmt heller, haha 🙂

Hade några vänner över på häng i helgen. Vi solade, åt middag, drack aperol och vin, och sedan badade vi från ca kl 22-01! Tre timmars bubblande. Så skönt. Tiden flög iväg.Däremot tog jag en löprunda i 27 graders värme. Kan vara den jobbigaste rundan jag någonsin sprungit. Var helt slut efter bara någon kilometer, men sprang ändå 5 km på ren jäkla vilja.


.. och så dök det upp ett minne från Facebook, när jag terapiarbetade i min trädgård..
Före:


.. och efter! Vilken skillnad alltså.. kan fortfarande inte fatta att det sett ut som det gjorde.
Älskar min trädgård, så mycket! Låt mig hållas som sagt, det upphör snart 🙂

Tata folket <3

Comments are closed.

Arkiv