Bokstavligen slut som artist

Vilken vecka jag har haft! Nästan som på gamla goda tiden, BC! Alltså inte Before Christ, utan Before Corona, haha.
Veckan har bestått av otaliga möten, både live och via zoom, bla har jag träffat min förra adept Caroline, haft möte med Malmö stad (vars ledningsgrupp för utbildningen Service manager jag sitter i), haft kandidatpresentation för Säkerhetschefen som jag rekryterar, otaliga telefonsamtal, kundmöten, referenstagningar, samt sammanställningar av dessa.
Utöver detta har jag även kört min systerdotter Anna till rehab OCH jag har haft ytterligare ett modelluppdrag, denna gången för Jointacademy!
Castingbyrån var återigen superproffsiga Southgate.

… och träningsvärk – det hade jag minsann! BIG TIME!
Just det, jag har även intervjuats av Soft Tuesdays i en serie som handlar om ”Omställning”.
Här kan man se och lyssna på det avsnittet det om man vill 🙂

Och när jag precis landade i soffan efter en lång dag, så ringde en kund och undrade om jag kunde hjälpa dom hitta en konsult till på måndag.. klart jag fixade det! Så en halvtimme senare hade jag en kandidat som ska träffa min kund på måndag kl 11. JAG ÄLSKAR DET HÄR! <3

.. men nu är det helg. Som jag ska göra ingenting alls! Iallafall inte ikväll. Det är horisontalläge i soffan som gäller.
Önskar härlig helg <3

Comments are closed.

Arkiv