Running is my therapy. Tjemiddagar med!

Jag brukar springa varannan dag men denna julen när Maria (Lindberg, reds anm) varit hemma har vi sprungit varje dag.


Faktiskt ganska skönt. I synnerhet med tanke på att vi ätit som fan..
Ser fram emot det nya året – då åker jag på godisförbud igen. Denna gången fram till mina döttrars födelsedag den 26 mars. Sen får vi se efter det. Kanske fortsätter jag fram till sommaren. Eller så fortsätter jag inte. Dagsformen kommer avgöra 🙂

Nu fika hos min dotter som inte bor hemma – gud så konstigt att säga så, ”min dotter som inte bor hemma”.. känns forfarande overkligt att hon bor i egen lägenhet.. jag är dock tacksam över att hon sovit hemma flera nätter i rad nu under julen <3
Man får vara glad för det lilla, som det så fint heter, hahaha.

Tata folket, och kom ihåg att vara goda människor!

Comments are closed.

Arkiv