Nu när det närmar sig jul …


… tänker jag på alla stackars barn som inte ser fram emot eller längtar efter julen 🙁
Jag har skrivit om det flera gånger innan, bland annat här, och jag hoppas innerligt att alla barn får en härlig och fröjdfullt jul utan bråk, stök och framförallt berusade föräldrar.
Jag är redan blödig som det är, men blir extra blödig när det handlar om utsatta barn. Jag föraktar på riktigt föräldrar som inte sätter sina barn i första rummet. Nej, man måste inte dricka alkohol och man måste inte bråka eller ställa till med liv. Men man måste göra allt i sin makt för att ge barnen en härlig tid!

Jag blir oxå förtvivlad om någon firar jul själv. Ja, såvida man inte absolut vill (fast vill man verkligen det?). Julen innebär för mig familj, vänner och gemenskap. Hänga med människor man älskar och göra saker man älskar (det ska man för övrigt göra alla andra dagar på året oxå).
Inser såklart hur lyckligt lottad jag är. Jag är så tacksam för att vi är friska och har varandra. Och gudarna ska veta att jag verkligen uppskattar allt som jag har i mitt liv. Jag älskar mitt liv <3

… och fastän jag inte har den där riktiga julkänslan än, så ser jag så fram emot att hänga med min underbara familj med mina döttrar, föräldrar samt tillhörande syskonbarn & respektive. Jag verkligen älskar att hänga med min familj.

I vanlig ordning kommer jag att skänka en slant till Barncancerfonden och BRIS istället för julklappar till mina kunder. Pengarna gör mer nytta där. Och alla som har möjlighet att skänka en slant dit, gör det.
Barncancerfonden: Bankgiro: 902-0900, Plusgiro: 90 20 90-0 eller swish till 90 20 900
BRIS: Plusgiro: 90 15 04-1 eller swish till 9015041

Comments are closed.

Arkiv