Modell för en dag 🤩

.. och shit så kul det var!
Ägaren och VDn på Southgate Casting & Production, www.southgate.se frågade om jag ville göra ett jobb för dom, jag skulle spela en business woman, och svaret var inte svårt – klart jag ville! Såklart under förutsättningen att Southgates kund (ARJO) oxå ville ha mig. Det ville dom! Så kul!

Så kul det var! Visst, en del väntande men gänget jag jobbade med var så roliga 🙂 både killarna från Holland som jag fotades med – riktiga tekniker från just ARJO – men oxå fotografen Freddy och ADn Anna från Navigator.

Det här vill jag definitivt göra om – men ikväll, ikväll är det filmpremiär med Maria Lindberg i Hamburg! Maria har varit med i en film som heter Gipsy Queen, och hon har även koreograferat boxningsmatcherna. Hur coolt är inte det! 🤩

Tata alla vanliga dödliga, nu går jag tillbaka till mitt superglamourösa liv 😂😂😂

Comments are closed.

Arkiv