Kalmar, baby

Eller Kaaaaaalmmmaaaa som dom själva säger, hahaha 🙂
Jag var på ett event med Svenska Handelskammaren, man promotade bla #100listan som ju jag är med på. Fick även säga några väl valda ord om listan, och vad den betyder för mig. Kul!
Här med Handelskammarens affärschef Ulrika.

Jag kom till Kalmar kvällen innan eventet, det skulle nämligen börja kl 8 på morgonen och jag ville helst inte köra hemifrån Malmö mitt i natten. Det är trots allt tre timmars bilväg dit (även om min gamla fling och numera mycket goda vän Per som är från Kalmar men numera bosatt i Malmö, påstår att han kan köra dit på 2,5 timme..hehe).

Jag fikade iallafall först med god vän på Espresso House och sedan blev det några glas vin på populära Krögers med ovan nämnda Ulrika.

Lite shopping hann jag med, en skjorta, en kjol och lite annat smått och gott.

Ovan saker köpte jag från Sakligheter på Storgatan 21. Fantastiskt trevlig personal och riktigt fina saker att köpa. Rekommenderar verkligen. Ser fram emot att äta upp lakritsfiskarna! Och slå in paket med leopardmönster, hahahah!

… men jag ångrar djupt att jag inte köpte nedan tröja (inte från Sakligheter utan från Aima Mode vid Larmtorget).. ska be min väninna köpa den åt mig, hon ska komma till Malmö om en månad.
Dvs, om inte jag hinner åka tillbaka till Kalmar först. Kan bli en del Kalmar för mig framöver.

Vi får se…

Jag bodde iallafall på Calmar Stadshotell som ligger på Stortorget, jag har bott där tidigare, och jag fick ett så mysigt rum. Snedtak, myshörna med två fåtöljer och även en liten terass utanför (!). Mysigt som sagt, men inget jag använde. Varken fåtöljerna, terassen eller TVn.
Jag stupade rakt i säng när jag kom hem från Krögers.

Kalmar är en fantastiskt vacker stad som jag verkligen trivs i. Man borde åka dit oftare. Och det kanske jag får anledning att göra snart.. varje vecka, tillochmed… återstår att se. Hehe.

Until then, behave gott folk och kom ihåg att skratta varje dag <3

Comments are closed.

Arkiv