Hej skattebetalare!

Den här personen som är skyldig oss pengar har överklagat kronofogdens utslag, eller ”begärt återvinning” som det så fint heter, så vårt ärende är nu överlämnat till Malmö Tingsrätt.

Jag skrev tidigare i veckan på min Facebook att jag faktiskt börjat tycka riktigt synd om henne, men ju mer jag funderar… nä, faktiskt inte. Hennes skuld var från början på 111.000, när vi kontaktade kronofogden i maj 2019. Nu, tre månader senare är den på över 310.000!!! 200.000kr mer!! Är det inte sjukt?! Hon gör ingenting för att ändra riktningen hon försatt sig i. Mer än att förvärra den.
Och nu ska även vårt case upp i rätten, hur mycket mer kommer hennes skuld öka med då? En rättegång kostar. Jurister kostar. Men det skiter väl hon i. Hon ska inte betala det.
För övrigt är löjligt att vårt case ens tas upp i rätten. Case som är självklara borde inte kunna överklagas. Eller återvinnas som det ju heter. Det finns som sagt både avtal och framförallt medgivande från henne. Nedan kan man se hennes medgivande igen:
(tingsrätten har naturligtvis fått mailkonversationerna med hennes mailadress fullt synlig)


Bruden har ingen som helst respekt för andras pengar. Hon skiter högaktningsfullt i att någon annan får betala för kalaset hon ställer till med. Är dock inte förvånad… hon är ju kommunist och då ska ju helst andra betala. Nej, jag drar inte alla kommunister över en kam, men just det här är verkligen sååå applicerbart på henne. Hon tigger för fan pengar för sin hyra och ”psykiska ohälsa” (även om hon efteråt försökte få det till att hon skulle hjälpa någon annan).
Hon kräver hjälp från alla andra men själv hjälper hon ingen.
Att hon inte skäms. Hur ser hon sig själv i spegeln? Nej, det finns verkligen ingen som helst skam i den kroppen.

… och hur kommer det att gå för henne senare i livet? Tänker hon någonsin på det? Ser hon sig själv som en person med ett ”normalt” liv och stabil inkomst?
Hon skuldsätter ju sig för resten av livet. Vår skuld får hon ta med sig in i graven. Finns inte en chans på kartan att vi släpper henne.
Min dotter sa häromdagen ”Mamma, tänk om hon hade bett oss om hjälp istället för att act like an entitled idiot… visst hade vi hjälpt henne?
Klart vi hade. Såklart att vi hade hjälpt henne om hon bett om det. För att vi har hjärtat på rätta stället. Men nu? Knappast.
Kom ihåg folket, har du gjort fel? Äg det. Då kanske du får ett helt annat bemötande.

Trevlig söndag <3

Comments are closed.

Arkiv