Magnificent Greece 🇬🇷

Som jag älskar mitt andra hemland. Väldigt mycket. Här finns allt och lite till. Framförallt min familj, släktingar och vänner. Som jag allra helst hänger med. Och så hänger jag gärna vid poolen eller stranden. Eller så springer jag.

Senaste nytt om lowlifen som är skyldig oss pengar? Well, hennes senaste inlägg handlar om hur kommunisterna ska ta tillbaka makten. Jisses. Ja, så länge dom rör sig med andras pengar går det ju bra. Självklart drar jag inte alla över en kam, men att just hon, en nutida variant av Karl Marx, är den som kapitaliserar på arbetarens, dvs jag & min dotter, på våra pengar. ”Kampen är nu – framtiden är vår.” Jösses, som sagt..

… hon kan ju börja med att betala tillbaka alla pengar hon är skyldig till oss 13 fordringsägare och sen kan hon fortsätta predika om hur goda kommunisterna är (någon behöver göra sin hemläxa..).

Nåväl.. vi har det iallafall väldigt bra. Livet leker och jag är så tacksam för allt jag har 🙏🏼

Comments are closed.

Arkiv