Good vs not so good

Hej alla mina ca 20-30tusen läsare!
Den här lowlifen som jag skrivit om tidigare, här och här, alltså den som lurat min dotter och delvis mig på 20.000kr, det måste vara något allvarligt fel på henne. På riktigt.
Jag vet inte hur hon i sin hjärna ens kan rättfärdiga att hon har rätt (!). Det övergår på riktigt mitt förstånd. ”Det som är positivt är att jag vet att jag inte gjort något fel” – herregud. Man tar sig för pannan. Och att hon blivit ”tagen på allvar”. Jesus. Ingen normal människa tar väl henne på allvar!

Hon har lovat att betala tillbaka våra pengar. Jag har det på mail. Framförallt finns det ett avtal som tydligt stipulerar att om ”bolaget inte blir av så ska parterna få tillbaka investerat kapital”. Det blir inte tydligare. Bolaget mellan min dotter och henne blev inte av men min dotter får inte sina pengar tillbaka. Hur hon kan få det till att ha rätt… det övergår mitt förstånd som sagt.
Istället ser det ut såhär på hennes Instagram:


Polisen fortsätter förtydliga”.. alltså, jag blir så trött.. snälla, säg inte att någon går på den här smörjan?
Jag har tagit reda på vem Marco är och kontaktat honom. Han är jurist. Bra, då vet han förhoppningsvis skillnaden på rätt och fel. Och hon kan absolut behöva all hjälp hon kan få (jag har strukit över hans instagram-id/namn, är inte helt säker på att han är okej med att hon berättat vem han är).
Fast även om man drar henne inför rätta, så är det inte säkert att vi får våra pengar tillbaka. Jag har naturligtvis undersökt saken. Hon äger ju ingenting. Och vi är nummer 13 i kön hos Kronofogden. Det är alltså några före oss som vill ha sina pengar tillbaka.
I mitt stilla sinne undrar jag hur många till hon har lurat men som inte orkat anmäla henne..? Jag gissar på ganska många till. De flesta som jag pratar med verkar känna till henne och flera stycken har en story om hur hon lurat någon som dom känner.

Hon har tidigare öppet skrivit att åklagaren öppnat ett fall mot mig. Men idag skrev hon såhär:

(jag har kontaktat några av hennes följare och förklarat vad hon gjort. Flera har återkommit och har nu en helt annan bild av henne).

.. och notera nedan text: ”Anledningen också varför polisen inte kontaktat henne än är att för att jag samlat fortfarande all bevisning….”
Inte kontaktat mig än?? Men vänta, häromveckan hade polisen ju öppnat åtal! Då måste väl polisen för fan ha kontaktat mig! Ni förstår att jag inte kan hålla mig för skratt va.
Och förstår ni vad jag har att göra med? En genomblåst person.
Jag som redan har gett henne tipset att åtminstone hålla koll på sina lögner.. det tog hon inte till sig uppenbarligen.


Herregud. Alltså herregud.
Snälla säg inte att någon tror på detta skitet.
Hon utelämnar ganska så väsentliga detaljer i sammanhanget. Fast det förvånar mig inte. Hon är bara en liten fegis och lögnare som går runt och lurar och snyltar på andra.
Och den som har förmågan att TÄNKA kan lätt ta hål på hennes historier. Man behöver bara ställa ganska enkla frågor. Mytomaner minns ofta inte sina lögner. Hon verkar inte vara något undantag.

Jag har sagt att hon får berätta vem jag är. Men att hon då ska ha så pass mycket ryggrad att hon släpper in mig på sin Instagram så att jag kan bemöta henne. Hon vill ju vara transparent (!). Vågar hon det tror ni? Nej, såklart hon inte gör.
I dagens instagraminlägg publicerade hon först mitt namn, men sedan tog hon tydligen bort det fick jag veta. Jag undrar varför. Hon har ju min tillåtelse att berätta vem jag är. Jävla människa. Fy fan.

For the record: jag vet precis vad förtal kontra sant eller falskt handlar om. Vad den här lowlifen inte förstår är att jag inte bryr mig om det.
Vi som är goda, vi som gör hederliga affärer, vi som inte lurar och bedrar andra på pengar, vi som gör rätt för oss, alla vi måste prata jävligt högt om sådana som henne. Vi måste sätta stopp för deras framfart och snylteri. Och det kan vi inte göra genom att vara tysta.

Så jag uppmanar alla som blivit lurade att anmäla henne. Till slut måste ju polisen ta upp en anmälan.
(och hon är för övrig själv ganska bra på att trampa i klaveret. Hon har redan bråkat och gjort sig ovän med ganska många i Malmö..).

.. under tiden försöker jag tvinga henne till en anställning. Hon ska tvingas göra rätt för sig.

Och den som vill veta hennes namn kan bara skicka ett meddelande till mig. Man kan även i samma veva få alla avtal och mailkonversationer om man vill.
Hon ska inte tro att hon längre kan härja fritt.

3 Responses to Good vs not so good

 • Väx upp says:

  Måste bara säga att även om Hon är skyldig er en miljon så är sätter du talar om henne vidrigt. Och efter att bli tilltalad så skulle jag inte heller betalat tillbaka. Ha respekt när du pratar om en människa. Du gör narr av hennes ekonomi, intelligens och även psykiska ohälsa, vilket gör DIG till en av de värsta sorterna. Inte henne. Det finns ett system att få tillbaka pengar på. Låt lagen göra sitt och däremellan om du ska yttra dig gör det med respekt. Pinsamt är hur du som är dubbelt så gammal som henne inte har vett nog än att hantera detta såhär, kontaktar hennes följare (mig) och Försöker svärta ner henne. Den enda som ser dålig ut är du! Från ditt privata konto också. Ska alltid komma ihåg vem du är, för du har visat väldigt tydligt vad för slags person du är. Hela ditt beteende är labilt. Önskar dig lycka till med din inre ro i framtiden!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag kan inte prata i bättre ordalag om en person som sätter i system att lura och bedra andra. Som lurar unga och studenter. En person som lovar att betala tillbaka och sen inte gör rätt för sig. Tyvärr. Om det gör mig till en sämre människa så fine. Jag hade velat bli varnad för en sådan som henne, och tro mig, det är många som har tackat mig för varningen – fast många kände redan till henne..
   Min dotter är nämligen inte den första hon lurar. Tycker du att det är ett ok beteende? Isåfall saknar även du respekt för andra personers hårda arbete. Du förstår, vi JOBBAR för våra pengar.
   Jobbar du förresten? Tjänar du egna pengar? Föreställ dig att någon tar 20.000kr av dig eller någon som står dig nära, och inte ger dom tillbaka. Känns det bra?
   Din kommentar förvånar mig. På riktigt. Sådana som henne ska exponeras som den bluffen hon är. Talar om viktiga ämnen som HBTQ, rasism, rättvisa, jämlikhet mm, men är i själva verket bara en bluff. Man häpnar över fräckheten. Och att hon försöker måla upp sig som ett offer. De flesta människorna ser igenom det. Jag gjorde det direkt.

   Förresten, du pratar om lagen och systemet; hur ska man få tillbaka pengar av någon som inte äger något? Vet du hur mycket en rättegång ens kostar? Hur mycket en jurist kostar? Hon kommer garanterat förlora, och vet du vem som får ta hennes kostnader då? Jo, skattebetalarna. Är det rättvist tycker du? Det tycker inte jag.
   Hennes skuld hos kronofogden är uppe i 113.000 och den bara växer stadigt – men det är mig det är fel på, som vill ha mina pengar tillbaka och som vill stoppa henne från att lura andra?
   Nej vet du vad, det är nog någon annan som behöver växa upp…
   Jag kommer aldrig tala respektfullt om sådana som henne. Jag föraktar den sortens människor.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   För övrigt, jag vet att det är du själv som kommenterar NM. Som sagt, du har inte att göra med en amatör. Men jag låter dig tro att jag inte vet att det är du..
   Du behöver hjälp..

Arkiv