Good vs not so good

Hej alla mina ca 20-30tusen läsare!
Den här lowlifen som jag skrivit om tidigare, här och här, alltså den som lurat min dotter och delvis mig på 20.000kr, det måste vara något allvarligt fel på henne. På riktigt.
Jag vet inte hur hon i sin hjärna ens kan rättfärdiga att hon har rätt (!). Det övergår på riktigt mitt förstånd. ”Det som är positivt är att jag vet att jag inte gjort något fel” – herregud. Man tar sig för pannan. Och att hon blivit ”tagen på allvar”. Jesus. Ingen normal människa tar väl henne på allvar!

Hon har lovat att betala tillbaka våra pengar. Jag har det på mail. Framförallt finns det ett avtal som tydligt stipulerar att om ”bolaget inte blir av så ska parterna få tillbaka investerat kapital”. Det blir inte tydligare. Bolaget mellan min dotter och henne blev inte av men min dotter får inte sina pengar tillbaka. Hur hon kan få det till att ha rätt… det övergår mitt förstånd som sagt.
Istället ser det ut såhär på hennes Instagram:


Polisen fortsätter förtydliga”.. alltså, jag blir så trött.. snälla, säg inte att någon går på den här smörjan?
Jag har tagit reda på vem Marco är och kontaktat honom. Han är jurist. Bra, då vet han förhoppningsvis skillnaden på rätt och fel. Och hon kan absolut behöva all hjälp hon kan få (jag har strukit över hans instagram-id/namn, är inte helt säker på att han är okej med att hon berättat vem han är).
Fast även om man drar henne inför rätta, så är det inte säkert att vi får våra pengar tillbaka. Jag har naturligtvis undersökt saken. Hon äger ju ingenting. Och vi är nummer 13 i kön hos Kronofogden. Det är alltså några före oss som vill ha sina pengar tillbaka.
I mitt stilla sinne undrar jag hur många till hon har lurat men som inte orkat anmäla henne..? Jag gissar på ganska många till. De flesta som jag pratar med verkar känna till henne och flera stycken har en story om hur hon lurat någon som dom känner.

Hon har tidigare öppet skrivit att åklagaren öppnat ett fall mot mig. Men idag skrev hon såhär:

(jag har kontaktat några av hennes följare och förklarat vad hon gjort. Flera har återkommit och har nu en helt annan bild av henne).

.. och notera nedan text: ”Anledningen också varför polisen inte kontaktat henne än är att för att jag samlat fortfarande all bevisning….”
Inte kontaktat mig än?? Men vänta, häromveckan hade polisen ju öppnat åtal! Då måste väl polisen för fan ha kontaktat mig! Ni förstår att jag inte kan hålla mig för skratt va.
Och förstår ni vad jag har att göra med? En genomblåst person.
Jag som redan har gett henne tipset att åtminstone hålla koll på sina lögner.. det tog hon inte till sig uppenbarligen.


Herregud. Alltså herregud.
Snälla säg inte att någon tror på detta skitet.
Hon utelämnar ganska så väsentliga detaljer i sammanhanget. Fast det förvånar mig inte. Hon är bara en liten fegis och lögnare som går runt och lurar och snyltar på andra.
Och den som har förmågan att TÄNKA kan lätt ta hål på hennes historier. Man behöver bara ställa ganska enkla frågor. Mytomaner minns ofta inte sina lögner. Hon verkar inte vara något undantag.

Jag har sagt att hon får berätta vem jag är. Men att hon då ska ha så pass mycket ryggrad att hon släpper in mig på sin Instagram så att jag kan bemöta henne. Hon vill ju vara transparent (!). Vågar hon det tror ni? Nej, såklart hon inte gör.
I dagens instagraminlägg publicerade hon först mitt namn, men sedan tog hon tydligen bort det fick jag veta. Jag undrar varför. Hon har ju min tillåtelse att berätta vem jag är. Jävla människa. Fy fan.

For the record: jag vet precis vad förtal kontra sant eller falskt handlar om. Vad den här lowlifen inte förstår är att jag inte bryr mig om det.
Vi som är goda, vi som gör hederliga affärer, vi som inte lurar och bedrar andra på pengar, vi som gör rätt för oss, alla vi måste prata jävligt högt om sådana som henne. Vi måste sätta stopp för deras framfart och snylteri. Och det kan vi inte göra genom att vara tysta.

Så jag uppmanar alla som blivit lurade att anmäla henne. Till slut måste ju polisen ta upp en anmälan.
(och hon är för övrig själv ganska bra på att trampa i klaveret. Hon har redan bråkat och gjort sig ovän med ganska många i Malmö..).

.. under tiden försöker jag tvinga henne till en anställning. Hon ska tvingas göra rätt för sig.

Och den som vill veta hennes namn kan bara skicka ett meddelande till mig. Man kan även i samma veva få alla avtal och mailkonversationer om man vill.
Hon ska inte tro att hon längre kan härja fritt.

3 Responses to Good vs not so good

Arkiv