Jag har banne mig världens bästa jobb

… vet att jag tjatar mig blå om det ibland. Men jag älskar verkligen mitt jobb.
Friheten att jobba varifrån jag vill, oavsett om jag är på kontoret..


… eller sitter hemifrån.

Älskar oxå att jag mitt i allt kan gå ut och springa om jag behöver rensa skallen.
Älskar oxå att ha med mig hemlagad mat till jobbet, nedan lasagne tillagade min dotter. Den var riktigt god!

Framförallt älskar jag när jag får lämna positiva besked till kandidater som blir riktigt glada över att ha fått jobbet – och sen ger dig återkopplingen att hon aldrig varit på en bättre intervju. Jag var den allra bästa intervjun hon någonsin har varit på. Och hon tyckte att jag skulle få veta det.
När jag mailade henne med detaljerna kring signeringen och givetvis tackade så mycket än en gång för hennes mycket fina ord, svarade hon:

Sånt här gör mig verkligen så glad. Men mest glad är jag över att vi har en mycket nöjd kund och en mycket nöjd kandidat. Och det är just det här som mitt jobb går ut på.
Förstår ni nu varför jag älskar mitt jobb? Jag har förmånen att göra folk glada. Jag har förmånen att få träffa så många nya människor. Jag har förmånen att få lära mig så mycket nytt varenda dag. Jag har förmånen att få göra affärer – och få betalt för att göra något som jag älskar så mycket. Det är jag & Zlatan. Dock skiljer sig lönelappen nåååågot.
Shit vad jag är lyckligt lottad.

Tacksam <3

Comments are closed.

Arkiv