Handelskammarens 100-lista

.. den finns jag med på. Stolt.
Listan kom till för att Handelskammaren tröttnade på att höra att det var svårt att hitta kvinnor för styrelseuppdrag. Well, här finns en lista på många ytterst kompetenta kvinnor. Tänk att jag oxå är en av dessa kvinnor. Jag är så tacksam över att finnas med i detta sammanhang. Men jag har jobbat, och fortsätter jobba, hårt för det.
Här hittar man samtliga namn, jag är så stolt.

… och här hittar man mig, nyss hemkommen från just Handelskammarens Sommarmingel

Man är aldrig bättre än sin senaste prestation och man kan inte leva på gamla meriter.
Medandraord, never EVER get fat and happy.
Man ska självklart kunna njuta av sin framgång, och det är oxå helt okej att få hybris, men bara för en liten stund. Sedan går du tillbaka till det du höll på med. Nämligen att jobba hårt.

Life is good, har jag sagt det lately? Well, it is <3

Comments are closed.

Arkiv