I had a C-section for you damn it!

… I would do it over and over again, no matter how painful it was (and_it_was_painful) – and no matter if you clean your rooms or not, haha 🙂


Min fantastiska mamma med mina nyfödda döttrar för 23 år sedan <3

Idag är det mors dag i Sverige och jag är den lyckligaste mamman on earth. Jag fick en mamma-bok och fruktsallad av mina fantastiska döttrar imorse. Lyx-fruktsallad med bara mina favoritfrukter: jordgubbar, hallon, blåbär, persika, granatäpple och fikon.

.. det blir ju heller inte sämre av mina fantastiska döttrars hyllningar på sociala medier.
25 bast med tvillingar. No easy job” – nä, och utan er mormor hade det aldrig gått.


Denna såg jag på en väns instagramflöde – bästa, haha!

Yes, definitivt glad och tacksam idag <3

Comments are closed.

Arkiv