Dagens ego-kick, check!


Dessa två egokickarna kom med bara några dagars mellanrum, av två personer som är helt oberoende av varandra. Den översta bilden, mailet, var från en kandidat som jag hade i en process (och som inte fick jobbet) och den andra bilden, en FB-kommentar, är från en utrekryterad kandidat, som alltså fick jobbet.

Jag blir så glad och ödmjuk när jag får beröm och bekräftelse. Det översta mailet handlar ju om mitt jobb, och jag vill verkligen vara bäst på mitt jobb. Det är det jag strävar efter. Då är det kul när någon tar sig tiden att faktiskt berömma en. Eller ge feedback över lag. Det är aldrig fel, så länge feedbacken är konstruktiv och relevant.
Slår mig att jag faktiskt har ett till egokicks-mail från en annan kandidat:

Facebook-kommentaren däremot, där har det handlat om att jag ”bara” varit en medmänniska som lyssnat och stöttat. Jag släpper inte mina kandidater vind för våg bara för att jag rekryterat ut dom. I synnerhet inte om jag tycker om dom (vilket är ett måste, annars kan man inte bli utrekryterad av mig). Men vissa tycker jag mer om, som tex den här kandidaten som skrev så fint till mig. Jag kan inte riktigt förklara vad det är med henne, mer än att jag faktiskt ser mig själv i henne, och jag förstår hur hon tänker & resonerar. Denna tjejen är en superstjärna och hon har ett hjärta av guld. Det är klart som fan att jag finns där om hon behöver prata! Jag tror faktiskt att alla människor hade ställt upp och funnits där för folk som dom gillar. Det är inget konstigt. Men jag är ändå tacksam för att hon säger det <3

Nu hit the shower efter min löprunda och sedan äta min mammas tsoureki med smör och ost.

Världsklass!

Comments are closed.

Translator

Arkiv