Bästa nyårsaftonen ever!

Nyårsafton 2018 firades lugnt och stilla hemma med riktigt god takeaway-mat (se menyn ovan) från Västra Station och med bästa tänkbara sällskap.
Det blev precis som vi ville; god mat, soffhäng och filmer på Netflix.
Ja, och en runda ut i kvarteret vid 24 för att titta på fyrverkerierna.
Underbart.

Jag reflekterar över året som gått och konstaterar att det har varit ett riktigt bra år. Många positiva saker har hänt; viktigast och bäst med året är att det har gått bra för mina barn: min Elena tog examen i Statsvetenskap och började direkt efteråt plugga på Juristprogrammet, och min Micaela tog examen i Filmvetenskap och kom sedan in på sin drömutbildning, Produktionsledare.

Mitt 2018 började hälsomässigt på värsta tänkbara sätt, jag fick influensan from hell och trodde på allvar att jag skulle dö. Det tog flera månader att komma tillbaka till basics, för att inte tala om hur det förstörde min löpning. Nåväl, det är glömt nu och löpningen är återigen på topp – jag slog dessutom nytt rekord – 12 km! Inget jag strävade efter, det bara blev så. Kul!
Fick även bittert erfara vad det innebär att få tennis- och golfarmbåge. Men det gör inte så mycket, jag träffade världens snyggaste naprapat i den vevan, haha. Okej, han var inte bara snygg, han var jäkligt duktig oxå.
Och avslutningsvis på de inte så roliga sakerna under 2018, var att jag blev opererad för tredje gången gällande min porslinstand som gick sönder, en operation som dessvärre misslyckades och som jag måste göra om till våren.

Jobbmässigt har det varit ett grymt år! Jag inledde året med att ta ett 1 år långt uppdrag på Region Skåne, som jag ju länge har velat komma in på. Det har varit, och är fortfarande, mycket lärorikt. Jag har bland annat fått lära mig att jobba mer strukturerat.. det behövdes faktiskt, erkänner jag högst motvilligt.
Jag har haft flera viktiga och prestigefyllda föreläsningar och moderatorsuppdrag, bland annat ledde jag Mäklarfirman Landgrens kickoff, jag var samtalsledare för SYNAs event på näringslivsdagen, jag modererade Malmö Prides politikerdebatt och jag ledde AWAs workshop om IP inom Life Science. 

Jag fick vara med i en reklamfilm för Eon! Jag har varit på bröllop! Jag har umgåtts mycket med vänner, mina föräldrar firade 50 år som gifta!, min syster fyllde 40!, jag har fått ett privat mycket prestigefyllt uppdrag: att vara tärna på min gamla klasskamrats bröllop!, jag har fått vara med och fira vänner på deras 45- och 50årsfester!, jag har rest!, mm, mm.

Och sist men inte minst har jag under 2018 följt min systerdotter Annas brottningskarriär på lite närmare håll och konstaterar att, yes, det här är en stjärna, en oslipad diamant som kommer gå mycket långt.
Här, i december, vann hon sitt första Glentons – bäst i Sverige i sin ålder, nu 14 år, och viktklass.
I februari tävlar hon i SM och vad hon gör i mars och april vet jag inte om jag får avslöja än, men det är stort, riktigt stort. För dom sakerna kommer i sin tur att leda till något enormt mycket större…!
Daniella Ibis AB och Appointed Sverige AB är from 2019 stolta sponsorer till guldklimpen Anna Fotiadou #BrottarAnna – som för övrigt sover över hos mig ikväll eftersom vi ska ut och springa imorgon!

Sjukt tacksam och ödmjuk för allt jag har.
Livet <3

Comments are closed.

Translator

Arkiv