Julmat i all ära …

… men inte i hur många dagar som helst. Så därför blev det sushi på min tjejmiddag häromkvällen.

.. och sen en massa annat gott till det. Puh!
Måtte den här veckan snart ta slut, alltså veckan mellan julafton och nyår, så att jag kan gå tillbaka till mina rutiner (där jag inte äter godis o sånt).

Nu tillbaka till att försöka kurera mig. Jag har varit illamående, haft ont i magen och huvudet igår. Lite krasslig, medandraord, men inte sjuk-sjuk på riktigt, men ändå såpass inte frisk att jag ställde in gårdagens alla planerade aktiviteter: löpning med lilla BrottarAnna, lunchdaten med kompis och middagen jag skulle ha hemma för några vänner.

Jag vill dock inte klaga över lite magont, jag har vänner som tyvärr råkat ut för betydligt värre saker denna julen. Vänner som har fått se närstående lida. Vänner som råkat ut för olyckor. Vänner som har varit stressade över familjesaker. Men värst för ett par vänner som helt oväntat förlorade sin pappa 🙁

Så nej, jag klagar inte, jag är lyckligt lottad. Måtte magont och huvudvärk vara det ”värsta” jag går igenom.
Jag lider med mina vänner som får gå igenom en massa elände. Jag önskar och hoppas att deras – och alla andra fina människors – 2019 blir ljusare och finare.

Comments are closed.

Arkiv