Årets julbaks-skörd (!)

… måste ha varit den största ever under alla dessa åren som vi julbakat.

Det blev hur mycket som helst till oss sju som var där. Egentligen skulle vi vara två-tre till, men dessa föll ifrån i sista minuten.


Som vanligt hade vi en kul kväll med mat, julbakning och många skratt.
Jag vet faktiskt inte hur länge vi har haft den här traditionen, men ca 8-10 år tror jag? Hoppas innerligt att vi fortsätter. Vi har iallafall bestämt var vi ska vara nästa år.

Jag älskar traditioner, men en tradition som jag dessvärre inte fortsatt med, det är min dress-down-kväll som jag ”alltid” hade dagen före nyårsafton. I mer än tio år körde jag dress-down med mina tjejkompisar, men slutade med den tre år sedan.
Nu kör jag istället middag i mellandagarna och då är vi aldrig fler än fem-sex tjejer. Jag gillar det bäst så. Vill inte vara för många.

Tata alla fina, nu längtar jag ihjäl mig till julafton, då får jag nämligen äta godis o sånt igen. Japp, jag har haft en sån där period igen där jag ”satt mig själv på plats” från den 1a september till julafton, när jag inte får äta godis, glass, choklad o sånt.
Två dagar kvar… då kommer förmodligen måååånga av sakerna på översta bilden ta slut. Blandannat lakritskolan, lakritstryffeln och mozartkulorna – våra mozartkulor är betydligt godare än affärens.

Längtar! <3

Comments are closed.

Arkiv