Julgran in da house!

… i senaste laget för att vara mig men nu är den på plats – på ny location dessutom. Belysningen saknas dock. Ljusen vi haft i alla år har gjort sitt och imorgon är det dags att köpa nya. Den här gången blir det sladdlöst!

Och fastän jag sagt att jag aldrig ska ha plastgran igen så blev det en plastgran iallafall. Vi har inte riktigt fått loss tummarna att åka ut och leta efter en fin julgran. Men allra främst för att vi skrämts av alla historier som figurerar i pressen om att julgranarna är fyllda med en massa kryp och insekter. I den här familjen är vi hysteriskt rädda för kryp. Så plastgran it is denna julen.

… och så har jag varit på ytterligare en 50års-fest, denna gången hos min goda vän Lotta. Det var 80tals-tema och min outfit bestod av leopardkjol, min mammas topp från typ 70-talet (som jag älskar!), orangea naglar, pannband och peruk. Och mycket smink!


… på nedan bild hade peruken åkt av. Fast det var en som trodde att peruken var mitt riktigt hår, det var faktiskt lite kul, hahaha!

En mycket lyckad fest med god mat och roliga människor!
Nu ladda upp inför kommande vecka, den sista innan julen.
Tata alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv