Hej då stygnen!

… ni är så INTE saknade!
Imorse tog jag alltså stygnen, knappt tre veckor efter tandkötts-operationen, och det jag möttes av den här gången när jag kom in i rummet, var nedan – tack o lov inte en MEGA-spruta som sist, som fick mig att bryta ihop fullständigt.
Men visst, den där tången ser inte så mysig ut..

.. men jag bröt inte ihop. Jag grät inte ens alls (!) fastän det faktiskt gjorde ont och var framförallt jävligt obehagligt att ta stygnen, och då hade jag ändå bedövning. Men bedövningen (i sprayform) gjorde nog mer ont att få. Det sved som attan, för jag har ju naturligtvis haft oturen att få en jäkla förkylningsblåsa, sk ”afte” på insidan av läppen, precis i höjd med mitt operationsärr. Vem har sagt att livet ska vara lätt.
Vadfan, jag skrattar åt det. Sååå farligt är det faktiskt inte. Säger jag nu när stygnen är borta. Och jag besparar er bilder från efter operationen.

Eftermiddagen bjöd iallafall på trevligare saker. Min partner in crime Patricia och jag hade ett superbra möte i Köpenhamn och det firades med lite shopping på Fisketorget. Älskar när våra kunder har så bra strategisk placering, hahaha.

.. och snart är det helg och ytterligare en femtioårsfest väntar. Shit så gamla vänner jag har, hahahah!
Nu jobba lite på kvällen sen netflixa, tata folket <3

Comments are closed.

Arkiv