Bästa komplimangen ever!

Dagen har spenderats med min systerdotter lilla Anna. Först sprang vi 5km och sedan åt vi lunch. Hon blev inte så glad över att lunchen var linssoppa, det är inte hennes favoriträtt direkt, men hon åt det. Och när jag frågade om det var gott så sa hon: ”det smakade som jiajas”. Alltså som mormors. Låt det sjunka in. Som min mammas. Den finaste komplimangen ever!
Mormors linssoppa hittar man för övrigt här
. Eller i min bok Bara Bella om man råkar ha den i sin ägo (länken går till Adlibris, men den finns på flera sidor).
Ingen gör linssoppa som min mamma, inte jag heller. Oavsett vad älskade lilla Anna säger 🙂

Sen cyklade vi ner till Limhamn och shoppade och tog sedan en fika.
  
Köpte den här klänningen bland annat (köpte ett par byxor oxå) och lilla Anna utbrast att jag påminner om X (jag säger inte vem, just in case, hahahha). Det var nog inte en komplimang.. X är informerad och hon är övertygad om att det var en komplimang. Jag är som sagt inte så säker, hahaha.
Nu grilla, puss&kram alla fina <3

Comments are closed.

Arkiv