Något av det värsta som finns


Något av det värsta jag vet är snåla människor. Jag har skrivit om snåljåpar tidigare, jag klarar på riktigt inte av dom. Får mig att må fysiskt illa.
Sådana som dessutom kanske lovat att dom ska ersätta någon som lagt ut pengar, eller dela på vissa kostnader, och sen skiter i det? Tillochmed skiter i att ersätta en student – som förmodligen inte ens har särskilt mycket. Va!? Vem gör så?
Eller när man lovar att man ska hjälpa någon ekonomiskt och en kvart senare påstår att man inte har råd.
Hur är man funtad? Hur rutten är man?
Framförallt undrar jag om man inte skäms? En normal människa hade skämts ögonen ur sig.. men man kan väl inte vara normal och hålla på så?
Patetiska och pinsamma är vad dom är. Och dom går säkert oxå på toaletten när notan kommer… herregud så pinsamt.

Att inte ha pengar är en sak. Det har jag såklart respekt för det. Men det brukar inte handla om det. Snåljåpar har oftast mer pengar än andra. För att spendera pengar på sig själv brukar inte vara ett problem. Pengarna spenderas absolut inte på snålisarnas barn, nädå, dom spenderas på en själv endast.
Jag undrar igen, hur är man funtad?

… och skäms man inte?

6 Responses to Något av det värsta som finns

Arkiv