Statsvetarexamen in da house

Min fantastiska Elena är äntligen klar efter tre års slit. Färdig statsvetare. Wow!
Vi är så stolta över henne! Ord kan inte beskriva!
Efter ceremonin på universitetet åkte vi hem där familj och vänner väntade för att fira den nybakade statsvetaren <3


Lugnet före stormen..


Mat och kakor i överflöd. Min bonusdotter Rania gjorde en massa bakverk, muffins, pannacotta, morotskaka, ballerinabollar, chokladrutor, mm. Hela morgonen och dagen stod hon och fixade! Muffinsen var med ”examens-hattar”!
Min mamma gjorde tiramisu, ”otia” (klenäter på svenska), rostbiff, kalkon och bröd och farmor gjorde pastasallad. Just det, min partner in crime Patricia gjorde en jordgubbs-cheesecake! Vi hade så mycket och allt var supergott.

Min fantastiska mamma

Jag höll såklart ett tal som jag inledde med att berätta om dagen då Elena fick beskedet om sina universitetsstudier…

… talet avslutade jag med att berätta att Elena ska fortsätta plugga efter sommaren, denna gången juridik, och för att försäkra sig om att hon aldrig mer ska behöva undra om hon kommer in eller inte, så gick hon och gjorde högskoleprovet och skrev 1,8, alltså ett-komma-åtta, kan ni fatta!, och givetvis underströk jag att döttrarna ärver sin intelligens efter mamman. Tror jag nämnde det ett par gånger för att det skulle sjunka in ordentligt, hahaha.

Som sagt, jag är så oerhört stolt! <3

2 Responses to Statsvetarexamen in da house

Translator

Arkiv