Förbereder politikerdebatten jag ska leda

.. och allra bästa sättet att göra det på, alltså förutom att researcha, läsa på ordentligt och ställa frågor till en massa kloka människor, så förbereder jag mig bäst på löpturen. Running är verkligen my therapy och jag älskar det så mycket!

Vad debatten ska handla om? Hur Malmö kan bli en mer inkluderande och tolerant stad. Det är Malmö Pride som är min uppdragsgivare och alla partier förutom SD är inbjudna.
Jag har fått många frågor kring varför SD inte är inbjudna – och svaret på den frågan är ju att dom står så långt ifrån Prides värdegrund. SD motarbetar och står inte för någonting som Malmö Pride står för.
Men visst, det kanske inte är skäl nog att exkludera dom? Vilken tur att det inte är mitt beslut!

Läs mer på malmopride.com

Nu duscha, tata alla fina <3

Comments are closed.

Arkiv