I´m such a hemmakatt…

Jag verkligen älskar att vara hemma. Älskar framförallt att komma hem efter jobbet eller ännu hellre, från en resa.

Detta är alltså min favoritutsikt. Horisontalt läge från soffan. Tantvarning? Kanske.. shit 🙂
Fast jag är ingen tråkmåns, jag kan faktiskt gå ut och umgås med folk. Men inte för ofta, hahahhaha! Just kidding.

Något mer som jag älskar är mina löprundor.

Äntligen har min kondition börjat rätta till sig igen efter att jag var sjuk i influensan – det var tre månader sedan som jag var sjuk (!), återhämtningen har tagit tid. Jag hostar fortfarande och är ibland täppt i näsan och lite förkyld. Jaja, det går väl över. Fast tålamod är inte min styrka…
Whatever. Nu är det påsk, grekisk-ortodoxa påsken. Och som vanligt ska den firas med familjen.
Jag längtar! <3

Comments are closed.

Translator

Arkiv