Peter Madsen, vilket jävla avskum

Jag hoppas att han får lida varenda dag resten av sitt miserabla liv. Neverending tortyr dygnet runt är vad han förtjänar. Jävla svin. Måtte han ruttna i helvetet.
Jag har sett dokumentären om vad som hände på Peter Madsens ubåt. Alla hans jävla lögner. Alla ändrade historieförlopp.
Hur fan kan man stycka en människa! Hur jävla störd är man? Kan knappt ta in en av detaljerna, att han stack henne i underlivet fjorton (!!) gånger medan hon var vid liv! Ofattbart. Hoppas att någon gör samma mot honom i fängelset. Att någon sakta men säkert skär av honom pitten med en inte särskilt vass kniv. Långsamt och plågsamt.
Shit, grottmänniskan i mig vaknar definitivt till liv. Önskar honom misär och elände. Hoppas han aldrig mer får se dagsljus eller interagera med andra.
Jag undrar om man någonsin kommer få veta hela sanningen, vad som egentligen hände. Man vet att han förberett och planlagt mordet. Inget skedde av en slump. Och det jävla odjuret nekar fortfarande till mord. Han är ju störd på riktigt.

Stackars, stackars Kim Wall. Vilken olidlig plåga hon har genomlidit. Hur skräckslagen måste hon inte ha varit. Tårarna rinner och jag kan inte ta in allt hemskt hon har utsatts för. Om jag som inte ens visste vem hon är, känner såhär, hur mår då alla som kände henne? Och hennes familj, hennes anhöriga? Herregud, jag kan inte ens föreställa mig deras sorg.

Hoppas innerligt att hon nu får vila i frid. Och att hennes familj på något sätt kan uppbringa styrka och kunna gå vidare med livet. Om det ens är möjligt..

Det finns en hemsida, bla The Kim Wall Memorial Fund Grant, och här kan man donera:
https://www.gofundme.com/rememberingkimwall

Vila i frid <3

4 Responses to Peter Madsen, vilket jävla avskum

 • Richard says:

  Fullblodspsykopat! Stackats tjej! Sicken mardröm hennes sista timmar i livet blev.
  Madsen lär nog inte se dagsljus igen. Kräket!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Nä, hoppas inte det.. det svinet.

 • Åsa Larsson says:

  Den här ubåtshistorien med mördade journalisten Kiw Wall har berört mig på så många plan. Vilken tragedi för hennes familj och alla hennes nära. Vilken ångest hennes sista timmar bestod av. Sen sitter kräket Madsen och är arrogant och oförskämd under rättegången. Skandal. Hoppas inte han döms till fängelse för då kommer han ut om 16 år högst. Vård bör gan dömas till och sen kastar man bort nyckeln. Avskum.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Håller med fullständigt. Jag följer rättegången live via nätet och han är så jävla oförskämd och kaxig. Retar ihjäl mig! Han borde lägga sig platt ner, be om förlåtelse och kräla i stoftet. Känner sånt jäkla förakt för honom. Jävla svin. Mitt hjärta blöder för hennes anhöriga 🙁

Translator

Arkiv