Ny erfarenhet in da house

… och inte av den trevliga sorten. Jag har åkt på tennisarmbåge.

Vet ni hur ont det gör? Det är min högra arm, dessutom. Har haft ont i över en månad, så jag behandlade mig själv med en en-veckas Voltaren-kur, det hjälpte knappt och bara för stunden. Så häromdagen bet jag i det sura äpplet och kontaktade mitt försäkringsbolag som omedelbart ordnade tid hos naprapat. En naprapat som Maria (Lindberg, reds.anm) varmt rekommenderade och som jag till slut besökte.
Omgången med honom kan bara sammanfattas med ett ord: smärta. Shit så ont det gjorde när han tryckte på min stackars arm. Men paradoxalt nog kändes det oxå skönt. Ja ni läste precis ”ont” och ”skönt” i samma mening på min blogg, hahaha. Det trodde ni aldrig skulle hända eller hur. Inte jag heller faktiskt.
Hursomhelst. Naprapaten (som för övrigt var sjuuuukt snygg!) berättade att min underarm var lite svullen och att det helt klart var en tennisarmbåge, förmodligen även golfarmbåge (!).
Och nej, inte bara smärta. Han var väldigt trevlig oxå 🙂

Jag vet inte vad som har utlöst detta. Kan inte alls komma på vad jag har gjort. Det är säkert heller inte ens relevant. Vet bara att det måste bli bra. Kan knappt hälsa ordentligt på folk eller greppa saker. För att inte tala om hur ont det gör.
Men jag känner hopp nu när jag har träffat den här naprapaten. Sen har jag en kompis i Stockholm, Christoforos, som skickade en video där han visade en övning jag skulle göra, och den hjälpte faktiskt. Jag har stort förtroende för honom oxå. Och befinner ni er i Stockholm och behöver en kiropraktor är Christoforos Mouratidis the one.

Min mamma har haft tennisarmbåge för en herrans massa år sedan och det enda som hjälpte henne var operation. Inte akupunktur, inte kortisonspruta, inte sjukgymastikövningar. Operation. Well, det är den absolut sista utvägen för mig.
Jag vägrar behandlingar som innefattar nålar, sprutor eller knivar. Det kommer aldrig bli tal om akupunktur eller kortisonspruta. Isåfall operation direkt. Om inte den här behandlingen hjälper.. och det kommer den att göra!
Ni håller väl tummarna, folket?

Tata alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv