Lazy dayz såhär runt jul

Älskar att jobba men jag älskar oxå att vara ledig. Jag är framförallt tacksam över att ha förmånen att kunna välja när och hur länge jag vill vara ledig.
Haft båda mina döttrar hemma, och i några dagar även min bonusdotter Rania från Norrköping <3 … och kolla vad hon hade med sig till mig!

En korg fylld med choklad, te, godis, marmelad, ljus, cider, lite (mycket!) mer choklad och snusklubbor – jag älskar allt i korgen. Bästa tjejen, finaste Ran <3
Dessutom är hon grym på att plocka ögonbryn och hon plockar alltid mina varje gång vi ses.


Noterat hennes pyjamasbyxor förresten? Zebrarandiga! That´s my girl, hehe.

Vi har tagit det lugnt. Tjejerna har hängt hemma, men även hos morsan och ätit hennes goda pastitsio – och det slår mig att sist Rania var hos min mamma för lite mer än två år sedan, åt vi pastitsio då med, hon är dessvärre bortklippt på nedan bild eftersom jag klippte bort min ex-särbo, men det är Ranias högra hand närmast kameran. Och min ex-särbos högra hand plus arm till vänster om mig på bilden, om ni tvunget behöver veta, hahaha.

Nedan bild är iallafall från denna pastitsio-middagen 🙂

För att bli lite seriös igen. Nedan souvlakia hade jag i frysen. Inköpta för drygt en månad sedan på Babbis restaurang Akropolis som jag skrev om här.
Babbis som tyvärr kort efter det lämnade i all hast. Hjärtinfarkt.


Babbis har spelat på alla våra fester, dop, bröllop. Som visste vad vi alla hette och vilka vi var. Som visste vad vi alla dansade till. Som visste hur man fick igång stämningen.
Det var många som ville ta ett sista farväl när han begravdes <3

Vila i frid bästa Babbis.

… och såhär några dagar in på det nya året vill jag önska alla fina människor ett gott nytt år. Må alla våra önskningar slå in.
Ni som inte är lika fina människor, ni kan väl anstränga er lite (eller mycket) och bli lite finare och bättre ni med. Världen hade sett så mycket bättre ut då.

GOTT SLUT <3

Comments are closed.

Translator

Arkiv