Årets första dag

Nytt år, nya möjligheter som alla säger – jag håller inte med om det! Varje dag är en ny möjlighet. Tänk om man skulle vänta ett helt år annars? Nåväl. På årets första dag vaknade jag först, gick ner och började städa min bokhylla. Fanns en hel del att rensa.
Sedan förberedde jag för kvällen, familjen skulle komma över på nyårsdagsmiddag. Familjen samt min kusin Makis som är här med sin fantastiska fru och sina grymt väluppfostrade barn (de två äldsta, hahah).
Nyår firades hos min grymma bror och hans bedårande fru, som i vanlig ordning överträffade sig själv. Det gör hon alltid.
Min vackra Elena & min bror Jannis

Mina fina syskon

Min vackra <3


… med BrottarAnna <3

Som jag älskar min familj. Sjukt mycket.


Vem som fick myntet i vasilopitan? Inte jag iallafall. Jag vill aldrig mer ha det…

Önskar alla fina människor ett fantastiskt år!

Comments are closed.

Translator

Arkiv