Galen vecka!

… men äntligen är den över.
Efter Paris-resan har allt bara rullat på i ett rasande tempo – vi kom hem ganska sent på torsdagskvällen och på fredagen var jag på FC Rosengårds 100jubileum med Ebba.

På lördagkvällen överraskade vi Magda med en hejdundrande 50årsfest!

Jag var toastmadame och det var faktiskt väldigt kul 🙂


Min bästa partner in crime Patti med tillhörande make Peter – som gjorde en fantastisk imitation av Zlatan när han läste upp telegrammet som Zlatan skickade till Magda. Han kunde tyvärr inte närvara på Magdas fest. Det kunde dessvärre inte Brad Pitt eller Lill-Babs heller.

Vilken fest det blev!

Söndagen gick i lugnets tecken.. lunch med min Micaela som sedan åkte till Rom till sin andra hälft, min Elena och sedan umgicks jag med min barndomsbästis Viktor. Vi kollade på min guddotter, tillika Viktors dotter, när hon spelade handbollsmatch och sedan åt jag & Vicky hos mig. Mycket mysigt. Som vanligt.

Nu förbereda kommande vecka. Som förhoppningsvis kommer vara hyfsat lugn efter arbetstid – fram till helgen åtminstone. Sen är det full rulle med middagar och umgänge igen.

Men ni hör inte mig klaga – jag älskar mitt liv!
Tata alla fina människor som jag har i min närhet <3

Comments are closed.

Translator

Arkiv