Inte är det enkelt att få bort byggdammet …

Andra vänner som har renoverat har berättat att dom haft byggdamm i ett halvår. Shit, ett halvår! Det kommer inte jag att orka med.. städar som en galning känns det som. Jaja, det går ju över. Förr eller senare.

Min fantastiska dotter och underbara pappa hade namnsdag igår. Som vanligt samlades hela familjen hos mina föräldrar för att fira detta.
Jag gjorde en medelhavspaj, en något överfylld sådan som ni ser på nedan bild… Nästa gång ska jag inte följa receptet. Tex räcker det med rödlök, tomater, oliver och fårost. Kanske paprika med. Tomat fanns inte ens med i originalreceptet, däremot palsternacka (!). Jag lade även till squash men den var oxå överflödig.

Jaja.
Återigen har någon försökt hacka mig, men jag tror inte man hinner göra något då jag får notis direkt, och ändrar mitt lösenord på en gång.

Och återigen vill jag säga att jag kommer aldrig skapa fler konton på sociala medier, så får man en vänförfrågan från ”mig” kan man vara säker på att det inte är jag.

Tudeeloooo gott folk, take care <3

Comments are closed.

Arkiv