Allt är som vanligt igen

Precis som vanligt. Känns det som iallafall. Oavsett var jag har varit eller hur länge jag varit bortrest, så är allting back to normal igen så fort jag sätter min fot på svensk mark. Eller dansk, om vi ska vara petiga.
Jag jobbar och umgås med min familj och vänner. Igår var jag tex på fantastisk middag, och som vanligt var maten i världsklass när P står bakom spisen! Moules frites till förrätt och egenmald (faktiskt N som malde den) baconlindad köttfärslimpa med potatis, lingon, pressgurka och kantarellsås till huvudrätt.
Kan inte ens beskriva hur gott det var! Och jag fick förtroendet att klä formen med bacon – och täcka över den med köttfärsen, haha!

Såååå gott! Japp, livet är back to normal.
Strax iväg på annan middag med vänner och sen jobba en stund – ny fullspäckad vecka comin up imorgon!

Tata folket <3

Comments are closed.

Arkiv