Det där lilla sticket i hjärtat…

… det kommer alltid när jag ser min allra första kärlek I (eller H om man vill). Häromdagen sprang vi på varandra som hastigast i stan och vi hälsade och log. Ahhhh.. min första kärlek. 1,5 år var vi tillsammans. Men det är över 25 år sedan. Det blev aldrig vi, men i gengäld fick jag genom honom några vänner för livet, nedan tjejer, hans släktingar systrarna Sofia, Dimitra och Alexandra.

Här var vi på Ds dotters dop innan idag. På dopet träffade jag även min fd svägerska, Is syster. Det blev ett kärt möte och vi pratade en bra stund. En fin kvinna vars hem jag bodde i när jag var ihop med I.. Det är något speciellt med mina ex och deras systrar och föräldrar, vi klickar alltid.. i nedan hus bodde vi, på första våningen. Memories..

Sötaste Nikki ❤ nydöpt och allt, med vackraste mamma Dimitra!

Det blir lugnt ikväll. Ska ta en löprunda med lilla Anna och sen får vi se!

Önskar alla fina människor en fin söndag!

Comments are closed.

Translator