Livet på en pinne

Livet går sin gilla gång. Jag har det bra. Återhämtar mig. Tar det lugnt. Är just nu i Pefkochori, Halkidiki och badar med mina Eurovision-vänner. Här med sångerskan Christina.

Jag introducerade mina ESC-vänner för en annan gammal vän, Panteliiiiiiiis 😂 Shit vad vi har hittat på saker förr i tiden!

Annars, när jag inte är och badar så umgås jag med familj och släkt i Kilkís.

Läser mycket. Jobbar en del. Och så saknar jag mina barn. Shit som jag saknar mina barn. Första året då ingen av tjejerna är med mig. Känns konstigt. Förra sommaren följde Elena med. Micaela valde att stanna hemma. Jag förstår såklart att detta var en frågan om tid, att tjejerna inte alltid kommer vilja hänga med morsan i Grekland, och speciellt inte 5-6 veckor!, men det känns ändå konstigt. Jag har vuxna barn. På riktigt! Det har även mina kusiner Anda & Rina, som förstår mig precis 🙂 

What-to-do, what-to-do.. vi gillar läget och bara går with the flow..

Trevlig kväll alla fina människor ❤

Comments are closed.

Translator