Afternoon Tea utan tea

… och faktiskt oxå nästan utan scones.. tänkte inte alls på det. Som tur var så påminde en vänlig själ mig och jag slapp skämmas, hehe. Ingen som drack te iallafall, men väl massor med kaffe, när jag hade delar av mina FAB-väninnor samt några andra coola brudar över.

Som vanligt mycket trevligt.
Ännu trevligare var att idag var första dagen då jag kände mig nästan helt frisk efter en veckas öron-, huvud-, och halsont. Alltså knappt några känningar alls worth mentioning.
Det innebär att morgondagen kommer börja med en löprunda – kan definitivt behövas efter dagens intag – samtidigt är jag lite nervös.. har inte sprungit på över en vecka och jag är lite orolig över att jag inte kommer orka 7km.. Återstår att se. Känner ändå just nu att det är viktigare att jag är frisk och att jag kommer ut överhuvudtaget.

Nu planera kommande vecka. Med lite tur (men faktiskt oxå massor med skicklighet, i all ödmjukhet) får vi ytterligare en VD-tjänst att rekrytera imorgon. Håll tummarna gott folk.

Tata! <3

Comments are closed.

Arkiv