I have a dream

… eller rättare sagt, I had a dream, som jag tyvärr blev alldeles brutalt väckt från. Dessutom alldeles för tidig oxå, på min sovmorgon. Fan.
Ni vet när man drömmer en alldeles, alldeles underbar dröm och man bara ligger och myser, när man helt plötsligt bara kastas ut i verkligheten. Bara sådär. Man är helt oförberedd, liksom.
Inte för att min verklighet på något sätt suger – det gör den absolut inte, tvärtom – men jag hade så gärna stannat kvar i drömmen.. bara lite, lite till… och ni vet när man förtvivlat försöker somna om, blundar hårt och tvingar tillbaka sig till drömmen – oftast till ingen nytta, för det hjälper sällan.

Så det var bara att masa sig upp, köra sin löprunda (7km blev det, for the record), och sen sticka till Limhamns IP och vara speaker när LB07 tog emot Örebro (vi vann med 2-0) för att därefter skynda hem och fixa inför tjejträffen jag skulle ha – puh!

… och min absoluta favoritlåt just nu är Despacito!

Sensuell, vemodig, fin, varm låt. Känns som sommar & sol… Me like..

Nu sova igen – få se om jag lyckas ta mig tillbaka till drömmen, hehe.
Tata gott folk <3

Comments are closed.

Arkiv