Jag är tydligen mycket lättpåverkad

… mycket mer än vad jag velat erkänna för mig själv, konstaterar jag. Igår fick jag veta att en mycket god vän har cancer. Min PT Dario. Vi har känt varandra sedan vi var barn och spelade handboll i MBI.

Jag och min kompanjon Patricia befinner oss i Düsseldorf och vi satt på ett café när jag läste Darios uppdatering på Facebook. Jag blev så himla ledsen och kunde inte hålla tillbaka tårarna. Resten av kvällen tänkte jag bara på honom och hade svårt för att fokusera. Jag var helt ur balans. Tydligen hade jag oxå drömt om honom för imorse tyckte Patricia att jag nämnde hans namn i sömnen. Inte helt omöjligt, faktiskt. Jag har tänkt på Dario så gott som oavbrutet sedan beskedet.

Han har bestämt sig för att vara öppen med sin resa. Följ honom gärna på Facebook, hans sida heter PT Dario Icosti.

Att han kommer fixa detta råder det ingen som helst tvekan om. Det är jag helt övertygad om. Han är i fantastisk fysik och så har han ett driv och jäklaranamma som få!

Nedan bilder på oss är från 2013 och 2011.

… gilla gärna hans sida på Facebook och stötta så mycket du kan! Tack ❤

One Response to Jag är tydligen mycket lättpåverkad

  • Birgitta says:

    Fina Daniella, du har ett stort hjärta som rymmer massor med empati och sympati för andra människor. Det är fina egenskaper som du ska vara glad och stolt över att besitta. Många saknar dessa egenskaper. Medmänsklighet är viktigt och fint.
    Din vän har förutsättningarna och med stöd från omgivningen kommer allt gå bra ska du se.
    Vh, Birgitta

Arkiv