Shit vilka reaktioner det blev!

… alltså angående mitt förra inlägg ”Dagen då karma kom ikapp mig”.
Vilka reaktioner det skapade. Jag blev faktiskt lite förvånad. Inte visste jag att mitt privatliv var så intressant 🙂
Jag har fått en otrolig respons, både via mail, sms och flera kommentarer här på bloggen, som jag valt att publicera.
Det har mest varit upplyftande och snälla meddelanden mot mig, och nästan ”alla” undrar huuur jag kan vara så förstående mot min exsärbo och inte typ hata ihjäl honom. Well, jag är en snäll person, hehe.
Skämt åsido. Klart som fan att han legat på min shit-list, det_ska_gudarna_veta_att_han_gjorde. Under en period var mina tankar om honom allt annat än ljusa.
Fast jag var egentligen aldrig riktigt arg på honom, utan mer besviken. Och extremt förvånad. Alltså, uppriktigt förvånad och nästan mållös över vissa av hans val.
Men allteftersom tiden gick och jag mådde bättre så gick ju sorgen och besvikelsen över. Dock har inte förvåningen över hans val gått över. Det kommer det förmodligen aldrig göra, jag kommer aldrig förstå hur han kunde.. Aldrig.
Nåväl, jag önskar honom inget ont och jag hoppas att han mår bra.

Naturligtvis har oxå en & annan anonym fegis kommenterat. Inget ovanligt, det brukar komma anonyma kommentarer.
Men snälla ni, förstå en gång för alla: jag publicerar inte anonyma fegisar.
Vill man komma till tals i min blogg så får man det. Och man får tycka precis vad man vill. Men. Så länge ni inte anger rätt namn och/eller rätt emailadress så lär ni inte ges något utrymme här.
Ni vet vem jag är, tala om vilka ni är och jag publicerar er. Annars kan ni krypa tillbaka till stenen ni kom upp ifrån.

Önskar alla fina människor en härlig kväll med nedan FB-test-bild .. och det är ju sant som står nedan…
img_4078
.. mina klor kan komma fram ibland. Då vill man oftast inte vara i närheten.
Som tur är så är det snabbt övergående!
Tata alla fina människor, nu sova <3

7 Responses to Shit vilka reaktioner det blev!

 • Karoline Persson says:

  Hej Daniella! Både jag o min mamma har läst din blogg i åratal och vi tillhör dom som blev positivt överraskade över din öppenhet. Ja vi är nyfikna på ditt privatliv!DU är en exceptionellt intressant perosn och verkar leva ett så spännande liv med alla resor alla dina vänner och ditt jobb som du älskar.
  SLuta inte skriva och godjul !!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack söta du för din snälla kommentar. Den värmer <3
   Tack!

 • Petter Lundgren says:

  Jag är väll mest nyfiken på hur den nya mannen du träffar kommer känna när han läser detta? Han kanske inte skulle gilla det menar jag.
  Undrar också om hans tjejer ser it som kopior av dig nu för tiden?
  PL

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hej Petter, jag vet inte hur min exsärbos tjejer ser ut nuförtiden, men jag är ju varken blond, korkad eller 1,10 cm kort, så nej dom ser nog inte ut som mig, hahahaha! Sorry, du kan omöjligt förstå mitt svar, men jag kunde inte låta bli. Fy mig, hahhaha!
   Vad gäller hur min nya man kommer reagera på mitt inlägg.. well, det vet jag inte. Jag hoppas att han ser det för vad det är!

 • Petter Lundgren says:

  Det skulle vara ett INTE med på sista frågan, det för svann!
  Men man skulle vilja veta va du menar med svaret!?! Kul att du skratta!
  PL

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Du får fundera lite till över mitt svar Petter 🙂 och som svar på din fråga igen, denna gången med ett INTE i din frågeställning; nej, hans tjejer ser nog inte ut som jag. Jag är fortfarande inte blond, korkad eller 1.10 kort :))))
  (och jag tänker ju att det är väl bra – tänk om han direkt efter att han gjorde slut med mig, träffade en knock-out, en riktigt snygg och smart tjej. Det hade kanske skakat om mig lite då, såklart inte nu, men då hade jag nog brytt mig. Skönt att det aldrig hände!).

 • Petter Lundgren says:

  Ni damer är inte kloka!
  PL

Arkiv