Ett minne som fick mig att skrika av skratt!

image
En av mina vänner på Facebook la upp den här bilden och jag kastades tillbaka till nyårsdagen, eller om det var dagen efter nyårsdagen, när jag och min exsärbo låg i soffan och kollade på film –  50 shades of Grey.
Vid något tillfälle i filmen så bestraffades tjejen på ovan sätt, och min exsärbo sa på skoj ”Precis så ska jag göra med dig om du inte lyder”, och vi båda bröt ihop av skratt.
Shit så roligt det var! Vi skrattade verkligen ihjäl oss för hela situationen i filmen var så absurd. Absurt var det oxå när jag föreställde mig att min exsärbo skulle göra något sådant på mig – som sagt, asgarv! :-))))

Herregud som jag skrattade då – och som jag skrattar nu!
Det var verkligen ett riktigt roligt minne som flashade förbi när jag såg denna bilden, hahahhaa!

Hur filmen var, undrar ni? Kass. Riktigt, riktigt dålig.
Men vi fick årets asgarv iallafall 😂😂😂

… fast det är nog ganska många som kan hålla sig för skratt i USA idag. Jag är dock inte så förvånad. Jag har sagt ända sedan Brexit att Trumpen kommer bli president. Ni vet, jag är ju lite häxa… Och det finns dessutom inspelat att jag säger detta, så det är ingen efterkonstruktion.

Jaja.. det är som det är.
Nu drar jag till Barcelona!

Comments are closed.

Arkiv