The Bachelor is back!

..på kanal 7, tisdagar kl 21!
Kollade på det förra året (till min exsärbos förfäran, hahaha), när det var den här Pär, eller Per, eller hur han nu stavar sitt namn.
Inte för att det var särskilt bra program, så exsärbon hade rätt, men för att jag var nyfiken på vad som skulle hända och framförallt se hur tjejerna betedde sig.
Och nej, jag följde inte programmet slaviskt. Det var inte så att världen stannade upp om jag inte såg något program (även om jag gärna ville se, hehhee).

Denna omgångens bachelor är en kille som heter Sebastian, han ser snäll ut och verkar mer .. hur ska jag säga.. mer.. inte så full of himself. Förra årets, den här Pär eller Per, han var väl trevlig och så, men extremt mycket ”I wanna f**k myself” (pardon my french). Han var så medveten om sitt utseende och once en kille är fööör medveten om att han ser bra ut, då blir han faktiskt oxå inte så attraktiv.
maxresdefault

Fast den snyggaste bachelorn ever är Juan Pablo Galavis.
Så sjukt snygg. Så ödmjuk. Så förälskad i sin dotter. Så het. Så manlig.
Så ALLT 🙂
…och som om inte allt detta räckte så har han en härlig latino-dialekt…
1386195749_133461_1986_ful_juan-pablo-galavis-zoom


Han ser förvisso lite för pojkig ut för min smak, men ok, för honom gör jag ett undantag.
Gapflabbar ni? Det är okej om ni gör det. Jag gör. As if  han ens skulle titta åt mig, liksom..
Jaja, dags att sluta dagdrömma.

För övrigt tittar jag på, utöver The Bachelor, även Dr Phil och Glamour (oxå detta till exsärbons förfäran, jag förstår att han förfärades…det gör nog jag med, innerst inne..iallafall när det gäller Glamour, hahaha) samt dokumentärkanalen Investigation Discovery. Fast det händer inte så ofta eftersom jag sällan är hemma före 19-20tiden och dessa programmen går vid 18tiden.
Allra mest tittar jag på Netflix och SVTs turkiska serie Förväxlingen – oxå det när jag får tid.

… och för övrigt igen så kommer jag aldrig förstå hur man ens kan vara med i Bachelor. Hur kan man gå med på att vara en av tjugo tjejer (!!) som dejtar samma man? Hur kan man ens dejta framför kameran?? Och vissa beter sig som riktiga smutsar.. att dom inte skäms. Vuxna kvinnor. So not lady-like. So not classy – just trashy.
Jag har definitivt inget emot attention, men herregud, jag vill inte få attention för sånt här. Jag vill få attention för att jag är jäkligt duktig i mitt arbete! För att jag gör skillnad för mina kunder! För att jag är en grym moderator/konferencier eller föreläsare som gör skillnad på eventen jag leder.
Därför vill jag ha attention – inte för att jag ska få ihop det med någon man! Sånt gör man behind closed doors. Tycker jag.
… men vilken tur att alla inte tycker som jag, för då hade jag inte haft något att titta på och förfasas över 🙂

2 Responses to The Bachelor is back!

  • Helle says:

    The Bachelor! Å Glamour och doctor Phil! A nääää, det trodde ja inte om dig Bella haha! Skämtar med dej! Du är mänsklig! Å du, tror att många tittar på programmen men inte vågar erkänna det. Du är king som vågar! Måste berätta att jag ser nu på turkiska serien tack vare dig!! Svinbra är den.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

    Visst är Förväxlingen kanon!! 😉

Arkiv