Såhär borde alla dagar börja :)

Med en uppfriskande löprunda tidigt på morgonen! Åh vad jag älskar att börja dagen så.
IMG_9949
Jag älskar att springa! Det är så härligt! Härlig är oxå den långa duschen jag alltid tar efteråt. Fast helst av allt skulle jag vilja ta ett långt bad – men det förutsätter ett badkar. Något jag inte har. Än. Måste fixa!
Jag får nöja mig med den här pallen.. den införskaffades för att min ex-särbo hade smällt hälsenan förra sommaren. Så jag sätter mig på den och låtsas att jag badar, hahaha. Helt okej, faktiskt! (not..).
img_9827
När träningen är avklarad så börjar jag jobba. Antingen hemifrån, och då lagar jag mat samtidigt. Eller så sticker jag till kontoret och/eller på möten som jag har.

Iallafall. När jag kom hem häromdagen låg det ett brev i brevlådan. Ett riktigt brev. Inte ofta man får det..
Jag blev både ledsen och glad. Glad för att höra ifrån avsändaren som är en person jag tycker väldigt mycket om.
Men så ledsen för innehållet.. det bekräftade bara mina farhågor som jag har kring denna personen.
Sorry för att jag inte vidareutvecklar, men det är för känsligt. Och som ni vet, så avslöjar jag inte vad andra berättat för mig i förtroende.
Nu ska jag försöka tänka ut sätt att hjälpa denna personen… frågan är om jag ens kan.
Önskar er en härlig kväll!

Comments are closed.

Arkiv