Paris. Igen :)

Man skulle kunna tro att det är skämt men jag har varit i Paris igen. Tredje gången inom loppet av ett par månader. Sist var för ca 4 veckor sedan, när jag var där med min Micaela. Och dessförinnan för ca två månader sedan med Patricia och liksom denna gången, så var det även då för InovShops räkning.
Denna gången hade vi kickoff med InovShop Group och nästan alla länderna var med – vilken cool grupp människor vi är!
Vi har kollegor i Frankrike, Italien, Japan, UK, Spanien, Chile, Holland, Tyskland och Schweiz. Hoppas jag inte glömt något land.. !

Kastrup med Patricia
IMG_6185
Efter en lång givande första dag var vi på välförtjänt cocktailparty på en båt med nedan utsikt 🙂
IMG_6203IMG_6224IMG_6225
Maten var utsökt och bubblet var gudomligt.
IMG_6223
IMG_6299
Dag två höll Patti i en presentation och det gjorde hon riktigt bra!
IMG_6277
..och här är jag på flygplatsen, ready to go home. Skönt, ändå.
IMG_6297
Jag älskar förvisso att resa, men det har varit lite väl mycket resor för mig denna våren. Jag har varit i Paris tre gånger, i Rom en gång och jag bodde i Stockholm de två första veckorna i maj. Ja, det har blivit lite för mycket.
Och snart bär det av till Grekland. Längtar <3

Jag längtar efter semester även om jag vet att jag inte kommer kunna vara helt ledig. Vi har ganska mycket att göra och som egenföretagare går det inte att strunta i sina uppdrag. Men det gör mig ingenting alls, alltså att jag ”måste” jobba under min semester. Det är ingen uppoffring. Jag älskar ju mitt jobb och ledig kan jag vara precis när jag vill.

Tata alla fina människor där ute!

Comments are closed.

Arkiv