Protect your poulaki, ladies…

FullSizeRender
Såg My big fat Greek Wedding 2 förra veckan. Ååååå! Den var så himla bra!
Den här gången var det Toulas föräldrar, Gus & Maria som skulle gifta sig, det visade sig att prästen inte hade skrivit på deras wedding certificate för 50 år sedan.
Alltså pappa/morfar Gus.. naaaw, så söt. Påminde mig så himla mycket om min egen pappa <3
Och theia (aunt) Voula, I love her, hahaha! Alla greker har en sådan moster/faster. Jag är inget undantag, hehe.
En hel del kretsade oxå kring Toulas & Ians dotter, 17åriga Paris, vars enda syfte enligt morfadern var att hon skulle träffa en ”nice Greek young boy”.. Stackars Paris tyckte det var riktigt pinsamt att hennes familj inte riktigt var som andras.

Riktigt hög igenkänningsfaktor.. många tårar blev det för min del. I synnerhet när Toula säger till dottern: ”Why you wanna leave me???” Tror banne mig jag grät mer än vad jag skrattade..! Jag vet, jag vet.. jag är föööör känslig ibland. Sorry, kan inte hjälpas. .
Ska inte avslöja så mycket mer. Detta är en härlig feelgood-film och jag rekommenderar den verkligen. Jag går lätt och ser om den igen iallafall!

(..och for the record, a real lady knows that her poulaki isn’t for everyone…).

Comments are closed.

Arkiv