Det är den här tiden på året …

… tiden då jag är extra blödig för så gott som allt. Jag gråter för minsta lilla.
Jag skrev om detta även förra året, här kan du se det inlägget, och det låter ungefär samma i år. Jag lider med alla ensamma. Alla sjuka. Alla människor som är förtvivlade av någon anledning. Mest lider jag med barn som har tex alkoholiserade föräldrar. Dessa stackars barn som har skolan och fritids som sin tillflykt, men som nu måste vara hemma i flera veckor. Shit vad jag lider med dessa barnen.
Och jag blir så innerligt förbannad på alla föräldrar som inte sätter sina barn i främsta rummet. Hur kan man supa sig redlös när man har barn? Hur kan man utsätta sina egna barn för det kaoset?? Ja, jag har respekt för att man kan må dåligt. Men sök hjälp då! Det finns hjälp att få. Och nej, jag vet inte hur det känns att vara på den absoluta botten, tack gode Gud för det, men jag vet hur det känns att ha barn, och jag vet att som förälder borde man sätta sina barn i främsta rummet. Alltid.

Samtidigt är jag så tacksam för allt jag har. Familjen, hälsan, vänner.  ..mest stolt är jag över mina döttrar. Vilka fantastiska ungar jag har. Helt otroligt! Nedan Micaela & Elena med Loreen, tjejerna var på Moriskans julgala, där Loreen uppträdde.967914_570779463052608_1544296592_n
..och efteråt träffade tjejerna Loreen och hon undrade ”hur är det med er morsa?” Sen sa hon ”Hon är bra, er mamma”.
Wow, det var ju snällt sagt! Vi känner inte varandra, men sprang på varandra flera gånger under Eurovision i Malmö 2013, och varje gång vi sågs, vilket var ganska ofta, så sa hon alltid: ”Tvillingarnas mamma!” 🙂

Ok. Så, dagen före jul då kära vänner.
No stress. Gör det bästa av juldagarna.

Comments are closed.

Arkiv